ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση & η κοπή της Βασιλόπιτας των μελών του Συλλόγου ”Αμάραντου” Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση & η κοπή της Βασιλόπιτας των μελών του Συλλόγου ”Αμάραντου” Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, με τη συμμετοχή των μελών του συλλόγου “Ο Αμάραντος”, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα του συλλόγου.

Ο πρόεδρος  παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό του έτους 2019 και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός από τον ταμία.

Έπειτα έγινε ένα διάλειμμα για την κοπή της Βασιλόπιτας. Τυχερός είναι ο κος Σαμαράς Γιώργος, ένα από τα πιο παλιά μέλη του συλλόγου.

Ακολούθησε ο  προγραμματισμός του έτους 2020, ερωτήσεις, τοποθετήσεις και προτάσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη.

Κλείνοντας το Δ.Σ. εξέφρασε την ευχή του για υγεία σε όλο τον κόσμο και κάλεσε όλα τα μέλη για μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα του συλλόγου έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η πρόοδος.

Το ραντεβού των μελών ανανεώθηκε για τις 8 Φεβρουαρίου, που θα γίνει ο ετήσιος χορός του Αμάραντου, στο οικογενειακό κέντρο “ΚΑΣΤΡΟ¨.

 

 

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου μας με τη συμμετοχή των μελών μας.

 

Στη συνέχεια ο ταμίας του Συλλόγου, Γιώργος Καστρινός, ανάγνωσε τον οικονομικό ισολογισμό της περασμένης διαχειριστικής περιόδου, την έγκρισή του από την ελεγκτική επιτροπή και παρουσίασε τον οικονομικό προυπολογισμό της επόμενης περιόδου, όπου όλοι εγκρίθηκαν με πλήρη πλειοψηφία από τα μέλη της συνέλευσης.

Έπειτα τα μέλη παρουσίασαν τους προβληματισμούς τους για διάφορα θέματα γύρω από τον Σύλλογό μας, ολοκληρώνοντας όλοι με ευχές για την περίοδο που έρχεται.

 

Απάντηση