ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου για την ΕΒΖ:Το πρόβλημα Είναι πολιτικό και μόνο πολιτικά μπορεί να λυθεί.(Βίντεο)

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου για την ΕΒΖ:Το πρόβλημα Είναι πολιτικό και μόνο πολιτικά μπορεί να λυθεί.

Μία Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 23/1 στην εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του Ράδιο AVENA 97,7 ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Νίκος Kαμανας και Παναγιώτης Mεσσαλάς.

Αφορμή της συνέντευξης η εξαγγελία του επενδυτή Χρήστου Καραθανάση, ότι δεν θα λειτουργήσει το εργοστάσιο Πλατέος. Καθώς επίσης ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει την τιμολογιακή πολιτική του προϊόντος.

Στην εκπομπή παρενέβησαν τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο πρόεδρος των εποχικών εργαζομένων της βιομηχανίας Νίκος Φυλακτάκης.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι.Ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό και ότι οι αρμόδιοι υπουργοί θα πρέπει να παρέμβουν, φυσικά Θα πρέπει όπως επισημάνθηκε και οι βουλευτές της περιοχής να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος είπε.

Εδώ υπάρχει μία ανακολουθία του Κράτους πριν δύο μήνες είπαν ότι θα δουλέψει τώρα τα αλλάζουν.Περίμενα μία πιο υπεύθυνη στάση από τους υπουργούς και από αυτούς τους ανθρώπους (επενδυτή).

Ακόμη ο κύριος δήμαρχος επεσήμανε τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η μη λειτουργία του εργοστασίου και κατ’επέκταση η μη καλλιέργεια αυτού του προϊόντος, στις άλλες παραγωγές, όπως καλαμπόκι και βαμβάκι.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων απαντώντας έμμεσα και με ειρωνικό τρόπο στον επενδυτή, που ισχυρίζεται ότι για να λειτουργήσει το εργοστάσιο Πλατέος χρειάζονται 15 εκατομμύρια ευρώ είπε.

Ας μας δώσει εμάς 5 εκατομμύρια και το εργοστάσιο σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Ενώ λίγο πριν ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, μας είχε περιγράψει την δυσάρεστη έκπληξη που ένιωσε, όταν το πρωί της Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον επενδυτή Και ενώ όλοι περίμεναν Ότι θα τους ανακοινώσει τιμές και τρόπους παραλαβής του προϊόντος, αντ’ αυτού άκουσαν αοριστολογίες.

Ακόμη περιέγραψε το δυσάρεστο αίσθημα που ένιωσε, ότι αυτός και οι συνάδελφοί του χρησιμοποιούνταν.

Απάντηση