ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για ακόμη μία χρονιά ο ιερός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές της Αλεξάνδρειας.Δείτε το βίντεο της βράβευσης.

Για ακόμη μία χρονιά ο ιερός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές της Αλεξάνδρειας.

Για ακόμη μία χρονιά με πρωτοβουλία του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι μαθητές των Λυκείων της πόλης,καθώς επίσης και οι φοιτητές που σπουδάζουν στα διάφορα πανεπιστήμια της χώρας και κατάγονται από την πόλη.

Προϋπόθεση για τους μαθητές ο βαθμός του ενδεικτικού η απολυτηρίου να είναι πάνω από 18,5. Για τους φοιτητές πάνω από 9.Για τους φοιτητές υπάρχει εκτός από την τιμητική αναμνηστική πλακέτα και ένα μικρό συμβολικό χρηματικό ποσό.

Οι γονείς οι συγγενείς και οι φίλοι των μαθητών βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 27/12 στον Ιερό Ναό όπου χοροστάτησε της λειτουργίας ο Μητροπολίτης Βέροιας κύριος Παντελεήμων και στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των μαθητών.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων,ο υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος,ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας,ο Διοικητής πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας Γιάννης Αμανατίδης και ο Αλεξανδρεινός Αντιπρύτανης Δημήτρης Κωβαίος.

Απάντηση