ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Άναψε” το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στο Μακροχώρι Ημαθίας! (βίντεο & φωτο)

Σε εορταστικό κλίμα, με συμμετοχή πλήθους κόσμου και με τα παιδιά να δίνουν τον τόνο των εκδηλώσεων άναψαν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Μακροχώρι Ημαθίας, που υποδέχεται και φέτος με λαμπρότητα τα Χριστούγεννα!

Με αισιοδοξία, ενθουσιασμό, πολύχρωμα φώτα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, που ερμήνευσαν με πολύ κέφι τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Βέροιας και πολλά παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το παλαιό Δημαρχείο της κοινότητάς Μακροχωρίου, όπου έγινε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Ο δήμαρχος Βέροιας,Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης συνοδευόμενος από μεγάλη αντιπροσωπεία μελών του Δήμου “άναψε” το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θέλοντας να στείλει «μήνυμα γιορτής κι αισιοδοξίας»

Την παράσταση ωστόσο όπως άλλωστε αναμενόταν «έκλεψε» ο… Άη Βασίλης ο οποίος μοίρασε γλυκίσματα και χαμόγελα σε όλους τους μικρούς φίλους που έδωσαν το παρών.

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με την Μπάντα των Αδερφών Βαλκάνη με πολύ χορό, φαγητό και κρασί.

Εμείς στο Ράδιο AVENA 97,7 & AVENA.GR με την σειρά μας συγχαίρουμε όλους όσους εργάστηκαν για τη φετινή διοργάνωση και να ευχηθούμε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι γεμάτα αγάπη και υγεία για όλους!!!

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε στιγμές της εκδήλωσης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση