ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις 13 Δεκεμβρίου το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κοινότητα Μακροχωρίου!!!

H Κοινότητα Μακροχωρίου σας προσκαλεί στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημαρχείου Μακροχωρίου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Μακροχωρίου σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας,τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων από τα Δημοτικά σχολεία Μακροχωρίου ,Διαβατού ,Μέσης ,Λυκογιάννης,Νικομήδειας Ταγαροχωρίου,Λαζοχωρίου ,Κουλούρας,Γυμνάσιο-Λύκειο Μακροχωρίου, τα Νηπιαγωγεία Μακροχωρίου αλλά και με τους συλλόγους Ποντίων Μακροχωρίου,Ντόπιων Μακροχωρίου και ” Ψηφιδωτού.”

Διοργανώνουν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00μ.μ εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με σκοπό την καλλιέργεια εορταστικού κλίματος και την ψυχαγωγία των κατοίκων της περιοχής, αλλά κυρίως για να μοιράσει στιγμές χαράς στους μικρούς φίλους που θα δώσουν το παρόν.

Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

– Παραδοσιακή ζωντανή μουσική (χάλκινα)

– Χριστουγενιάτικος Μπουφές

– Γλέντι και χορός για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της διασκέδασης.

Και φυσικά ο αγαπημένος Άη Βασίλης θα μαζεύει γράμματα από τους μικρούς μας φίλους και θα φωτογραφίζεται μαζί τους.Τα Χριστούγεννα για όλους εμάς είναι συναίσθημα… Παιδικότητα, αθωότητα, προσφορά, αγάπη, αλληλεγγύη, γενναιοδωρία, φιλοξενία, δημιουργικότητα, χαρά και ανταλλαγή, μερικά από τα συναισθήματα που μας συντροφεύουν.

Για την ωραιότερη εποχή του χρόνου και την πιο αγαπημένη γιορτή των παιδιών δίνουμε το δώρο μας διοργανώνοντας την εκδήλωση με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό,το μόνο που περιμένουμε είναι να πάρουμε και εμείς το δικό μας με την δικιά σας παρουσία.

Aναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Ας θυμηθούμε στιγμές από την αντίστοιχη περσινή εκδήλωση από το βίντεο που ακολουθεί και ας μπούμε σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς…Να είμαστε όλοι εκεί!!!

 

Απάντηση