ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απροετοίμαστοι και χωρίς σχεδιασμό,για μια ακόμη φορά οι αγρότες μπροστά σε ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά το μέλλον της τευτλοκαλλιέργειας.(βίντεο)

Απροετοίμαστοι και χωρίς σχεδιασμό,για μια ακόμη φορά οι αγρότες μπροστά σε ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά το μέλλον της τευτλοκαλλιέργειας.

Την Παρασκευή 15/11 αγρότες τευτλοπαραγωγοί συναντήθηκαν στο εργοστάσιο Ζαχάρης Πλατέος με τον Υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη,τον επιχειρηματία επενδυτή Χρήστο Καραθανάση και τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας Χατζηδημητρίου Αλέξανδρο.

Σκοπός της συνάντησης – συζήτησης μαζί τους, το μέλλον της καλλιέργειας, αλλά και το πώς και που θα διοχετευθεί η φετινή παραγωγή,ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν τόσο για την παραγωγή τους όσο και της συνδεδεμένης.

Σε αυτή λοιπόν την κρίσιμη συνάντηση για ακόμη μία φορά οι αγρότες πήγαν απροετοίμαστοι και χωρίς σχεδιασμό.Για να γίνουμε δε πιο σαφείς.

Δεν υπήρξε έστω μία εκ των προτέρων συνάντηση μεταξύ τους ώστε να αποφασίσουν.

1ο) Ποία τα άτομα που θα απαρτίζουν μια ολιγομελή επιτροπή που θα συναντηθεί με  την πολιτική ηγεσία και τον επιχειρηματία. 

2ο)Ποία θέματα -προβλήματα θα θέσουν.Και

3ο) Μέχρι σε ποίο σημείο είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν.

Αντ’ αυτού.Μπήκαν στην αίθουσα για να συνομιλήσουν με τον υπουργό, τον επιχειρηματία και τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, όσοι βρέθηκαν εκεί και ο καθένας ουσιαστικά έλεγε τον δικό του πόνο.

Για του λόγου το αληθές.Δείτε το Βίντεο.

Απάντηση