ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Την ικανοποίηση  αλλά και την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της βιομηχανίας ζάχαρης εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος των τευτλοπαραγωγών Γιάννης Σαμαράς.(βίντεο)

Την ικανοποίηση  αλλά και την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της βιομηχανίας ζάχαρης εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος των τευτλοπαραγωγών Γιάννης Σαμαράς.

Την ικανοποίηση  αλλά και την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της βιομηχανίας ζάχαρης και της καλλιέργειας των τεύτλων εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος των τευτλοπαραγωγών Γιάννης Σαμαράς με τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 το πρωί της Τρίτης 12/11.

Αφορμή της τηλεφωνικής παρέμβασης του αντιπροέδρου οι τελευταίες εξελίξεις στην βιομηχανία ζάχαρης που φέρνουν σε αυτήν επενδυτή για τη συνέχεια της λειτουργίας της, μετά και την υπογραφή των 28 μηνών σύμβαση, με τον Υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Aκόμη ο Αντιπρόεδρος είπε.Συναντηθήκαμε με τον επενδυτή και σε ερώτημα των δημοσιογράφων αν τους έχει δείξει κάποιο πλάνο με στοιχεία των προθέσεων του, είπε.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, δεν γνωρίζουμε με ποια τιμή και που θα διοχετευτεί η φετινή παραγωγή.Δεν γνωρίζουμε αν θα λειτουργήσουν τα εργοστάσια και με ποιον τρόπο. Ακούνε προθέσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Συνέστησε δε σε όλους τους συναδέλφους του παραγωγούς, υπομονή και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

Δείτε τι είπε.

Απάντηση