ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με απόλυτη επιτυχία η παρουσία της Ημαθίας στην 35η διεθνή έκθεση τουρισμού.Απούσα η Αλεξάνδρεια.(Βίντεο-Φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία η παρουσία της Ημαθίας στην 35η διεθνή έκθεση τουρισμού.Απών η Αλεξάνδρεια.

Το τριήμερο 8-10 Νοεμβρίου στη ΔΕΘ HELEXPO πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 35η διεθνής έκθεση τουρισμού. Δήμοι σε συνεργασία με τις Περιφέρειες τους από όλη την χώρα, καθώς επίσης και αντιπροσωπείες ξένων χωρών, έδωσαν το παρόν για να δείξουν τα αξιοθέατα των περιοχών τους. Απώτερος στόχος όλων η προσέλκυση επισκεπτών στον τόπο τους.

Το παρόν για ακόμη μια φορά έδωσε και η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, με την συμμετοχή των Δήμων Βέροιας και Νάουσας.

Η επίσημη παρουσίαση της Ημαθίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/11. Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και στην συνέχεια ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ημαθίας κ.Μάντζιος επεσήμανε τα αξιοθέατα και τα τουριστικά θέρετρα της Ημαθίας.

Επίσης, έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και τόνισε την ομορφιά της Μακεδονίας και της Ημαθίας.

Στο περίπτερο ο πολιτιστικός όμιλος Νάουσας παρουσίασε το ιστορικό δρώμενο Γενίτσαροι και Μπούλες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Τέλος οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν παραδοσιακές πίτες, κρασί και τσίπουρο, που πρόσφεραν μέλη του συλλόγου.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι αν και η Αλεξάνδρεια θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ημαθίας, δεν συμμετείχε.

Η κάμερα του AVENA ήταν εκεί μεταδίδοντας ζωντανά μέσω του Facebook “Avena FM 97,7”.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης και τις φωτογραφίες.

 

Απάντηση