ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μήνυμα της Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Μήνυμα της Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί για τον ελληνισμό, ημέρα εορτής, βαθύτατης συγκίνησης και τιμής σε όλους εκείνους τους ήρωες της εποχής, οι οποίοι, επιδεικνύοντας ανδρεία και πατριωτικό φρόνημα, αγωνίστηκαν νυχθημερόν, δίνοντας σώμα και ψυχή για την προάσπιση της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.

Σαν σήμερα, οι πρόγονοί μας έδωσαν τον δικό τους αγώνα. Είπαν ένα μεγάλο και βροντερο ΟΧΙ στον φασισμό, τον ναζισμό και στις εξαιρετικά ακραίες αντιλήψεις και πολιτικές που ακολουθούσαν οι δυνάμεις του άξονα, αφήνοντας πίσω τους ένα τεραστίων διαστάσεων χάος.

Σήμερα λοιπόν, τιμούμε το έπος του ’40 και όλους αυτούς τους ήρωες της εποχής εκείνης με τις παρελάσεις, τις επιμνημόσυνες δεήσεις και πλήθος άλλων εορταστικών εκδηλώσεων στην μνήμη τους, αλλά κυρίως κατέχοντας πατριωτικό πνεύμα και συνείδηση (και όχι εθνικιστικό όπως θέλουν κάποιοι να ονομάζουν όποιον αγαπά την πατρίδα του και υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα) τα οποία, πρέπει και οφείλουμε να διατηρήσουμε στην καθημερινότητά μας, αγωνιζόμενοι για την δημοκρατία.

Χρόνια Πολλά! Χρόνια ελεύθερα!

Απάντηση