ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνάντηση με τον επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά είχε ο Έλληνας επιχειρηματίας Νίκος Τσερκεζίδης για τα θέματα της ανακύκλωσης

Στο πλαίσιο της επίσκεψης  στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Recycle Greece Νίκος Τσερκεζίδης συμμετείχε  στις εκδηλώσεις της “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων” και συναντήθηκε να συνομιλήσει  με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Μακεδόνα  κ. Μαργαρίτη Σχοινά.

Η συζήτηση σύμφωνα με το mykonosvoice.gr περιστράφηκε πάνω στον κύριο στόχο που έχει θέσει η ΕΕ, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Ευρωπαίων.
Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Τσερκεζίδης έθεσε  το θέμα της ανακύκλωσης ως βασικό παράγοντα της ζητούμενης αυτής βελτίωσης και παρουσίασε  τα επόμενα, ήδη σχεδιασμένα, βήματα για την σύνδεση της ανακύκλωσης με την εκπαίδευση, προχωρώντας πολύ πέρα από την απλή ευαισθητοποίηση των πολιτών πάνω στο θέμα της ανακύκλωσης.

Η ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗ,ιδρύθηκε το 2003  από τους αδελφούς Νίκο και Γιάννη Τσερκεζίδη με έδρα την Νικήτη Χαλκιδικής. Είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής τεχνικών έργων δημοσίων η ιδιωτικών, (έργα οδοποιίας, αποχετευτικά, αρδευτικά, λιμενικά, οικοδομικά, ενεργειακά-βιομηχανικά , ειδικά γεωτεχνικά και έργα προστασίας του περιβάλλοντος.) Από το 2003 μέχρι σήμερα η εταιρεία αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς εκτελώντας πληθώρα δημοσίων ή ιδιωτικών τεχνικών έργων. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της ανακύκλωσης, εγκαθιστώντας μονάδες ανακύκλωσης Α.ΕΚ.Κ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ,με σκοπό την ανακύκλωση προϊόντων εκσκαφών και κατεδαφίσεων – καθαιρέσεων από δημόσια και ιδιωτικά έργα με τελικά προϊόντα όπως άμμος, 3Α, σίδερο, αδρανή διαφόρων διαβαθμίσεων και κατάλληλα υλικά για φυτική γη, υλικά επικάλυψης σκουπιδότοπων, αποκατάστασης λατομείων κ.τ.λ.

Βασιζόμενοι στη τεχνογνωσία αλλά και στο εξειδικευμένο προσωπικό της,η εταιρία αναζητά διαρκώς καινοτόμες προτάσεις για τη διαχείριση των αποβλήτων, καλύπτοντας με επιτυχία τις απαιτήσεις των πελατών της. Η εταιρεία μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις ακόμα και στα πιο σύνθετα περιβαλλοντικά προβλήματα. Μέσω της δραστηριοποίησής της, η TSERKEZIDIS RECYCLE στηρίζει την έρευνα και προάγει την επιχειρηματική της δράση παράλληλα με την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης κοινωνίας, διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία και ένα καλύτερο περιβάλλον για το αύριο! Τα πεδία δράσης που έχουν θέσεις ως στόχο είναι τα επικίνδυνα απόβλητα, τα μη επικίνδυνα στερεά απόβλητα και όλες οι κατηγορίες των αποβλήτων εναλλακτικής διαχείρισης. Με σεβασμό στην τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, την διαρκή εξέλιξη και αναζήτηση νέων λύσεων, όροι όπως η «ιχνηλασιμότητα» του αποβλήτου και η πιστοποίηση κάθε σταδίου των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν καθημερινότητα για την Recycle Greece.

Απάντηση