ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια διάλεξη με θέματα: «Παιδί με ειδικές ανάγκες: επηρεάζονται οι συζυγικές σχέσεις;» και «Παιδί με ειδικές ανάγκες και τα αδέλφια του».(βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια διάλεξη με θέματα: «Παιδί με ειδικές ανάγκες: επηρεάζονται οι συζυγικές σχέσεις;» και «Παιδί με ειδικές ανάγκες και τα αδέλφια του».

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας,το απόγευμα της Τετάρτης 9/10 η διάλεξη με θέματα: «Παιδί με ειδικές ανάγκες: επηρεάζονται οι συζυγικές σχέσεις;» και «Παιδί με ειδικές ανάγκες και τα αδέλφια του».

Η διάλεξη  αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ενημερωτικών διαλέξουν για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που ξεκίνησαν πριν δύο εβδομάδες, με πρωτοβουλία από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Νομού Ημαθίας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών αυτού « Τα παιδιά της αγάπης »

Κεντρικοί ομιλητές στην σημερινή διάλεξη,ήταν η κυρία Δρόσου Γεωργία κοινωνική λειτουργός ειδική παιδαγωγός ΓΝΘ Ιπποκράτειο και ο κύριος Νταφούλης Βάιος παιδοψυχίατρος διευθυντής παιδοψυχιατρικού τμήματος ΓΝΘ Ιπποκράτειο.

Οι δύο επιστήμονες ενημέρωσαν το κοινό που βρέθηκε εκεί πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και μετά το τέλος της ομιλίας τους ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Η επόμενη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 23/10.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Απάντηση