ΗΜΑΘΙΑΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

Τώρα.Το γνωστό μοντέλο Νάνσυ Πίττα,βρίσκεται στο cafe bar Εliot στην Κορυφή και σας προσκαλεί.(βίντεο)

Τώρα.Το γνωστό μοντέλο Νάνσυ Πίττα,βρίσκεται στο cafe bar Εliot στην Κορυφή και σας προσκαλεί.

Η παίκτρια του Game of Love και μοντέλο Νάνσυ Πίττα,βρίσκεται σήμερα 5/10 Σάββατο βράδυ στο cafe bar Εliot στην Κορυφή για να διασκεδάσει,παίζοντας μουσική, τους φίλους και θαυμαστές της που θα βρεθούν εκεί.

Λίγο πριν ανέβει στο πλατό του DJ η Νάνσυ, μαζί με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Πέγκυ Τουρλακίδου,μίλησαν στην κάμερα του avena.gr και στον Τάσο Καμπάνη.

Η Νάνσυ λοιπόν μας είπε για την εμπειρία της στην τηλεόραση και την συμμετοχή της στο παρεξηγημένο από τον πολύ κόσμο παιχνίδι Game of Love το οποίο όμως όπως είπε κακώς είχε παρεξηγηθεί,διότι όλα τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί είχαν δεθεί σαν αδέλφια.

Η τηλεόραση της άρεσε και εάν οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες θα ήθελε να βρεθεί στον χώρο,είτε σε κάποιο παιχνίδι ή σε κάποια εκπομπή.

Θεωρεί ότι η εμφάνιση είναι κάποιο προσόν, το οποίο όμως είπε, μπορεί εύκολα και γρήγορα να αλλάξει, ενώ για να προχωρήσει κάποιος χρειάζεται μυαλό.

Για το αν της αρέσει περισσότερο η Ελληνική ή ξένη μουσική.

Είπε.

Τις αρέσουν εξίσου και τα δύο,ενώ όταν η ίδια παίζει μουσική (όπως απόψε) τότε προσπαθεί να αφουγκραστεί το κοινό και ανάλογα να παίξει για να το διασκεδάσει.

Ακόμη ότι είναι τελειομανής και δίνει μεγάλη βάση στην λεπτομέρεια. 

Τέλος η ιδιοκτήτρια Πέγκυ Τουρλακίδου μας είπε για την γνωριμία της με την Νάνσυ  και την προσπάθεια που έγινε και από τις δύο για να παρουσιάσουν σήμερα ένα πρόγραμμα που θα μείνει αξέχαστο σε όσους θα παραβρεθούν στο μαγαζί.

Ακόμη μας μίλησε για τα χειμερινά της σχέδια και προανήγγειλε μια ποντιακή βραδιά σε συνεργασία με κάποιον σύλλογο της περιοχής.

Βίντεο-φωτο.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος.

 

Απάντηση