ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διονύσης Παπαδόπουλος Σύμβουλος Π.Γκυρίνη καταγγέλλει Σάκη Κούγκα.(βίντεο)

Tο είδαμε και αυτό. Τοπικός σύμβουλος που εκλέχθηκε κάτω από τη σημαία του Παναγιώτη Γκυρίνη, να καταγγέλλει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας Σάκη Κούγκα για μεροληπτική συμπεριφορά και μεταχείριση στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της Δημοτικής κοινότητας  Αλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/9 και λίγο πριν τελειώσει η διαδικασία, ο Διονύσης Παπαδόπουλος εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Καψοχωρίου,  ζήτησε από τον πρόεδρο Μένιο Λυμπεράκη να ζητήσει από την διοίκηση του δήμου και από τους εκλεγμένους αντιδημάρχους να πάψουν να αντιμετωπίζουν τους πολίτες του δήμου ανάλογα με το τι ψήφισε ο καθένας.

Μάλιστα ανέφερε ως αρνητικό παράδειγμα την αντιμετώπιση που ο ίδιος ως τοπικός σύμβουλος είχε, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας Σάκη Κούγκα, όταν του ζήτησε όχημα μεταφοράς σκουπιδιών και εκείνος επικαλέστηκε ότι αυτό δεν είναι στις αρμοδιότητές του.

Όσον αφορά για τη διαδικασία του συμβουλίου,τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν τα σκουπίδια λακκούβες και τα νερά που υπάρχουν σε κάποια σημεία από κάποιους σπασμένους αγωγούς.

Ο ήχος ακούγεται χαμηλά διότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης δεν τέθηκε σε λειτουργία η μικροφωνική του δήμου.

Εδώ όλη η συνεδρίαση.Ο ήχος ακούγεται χαμηλά διότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης δεν τέθηκε σε λειτουργία η μικροφωνική του δήμου.

Διονύσης παπαδόπουλος

Απάντηση