Μέσα σε ενωτικό και ευχάριστο κλίμα,ο πρόεδρος της κοινότητας Μακροχωρίου κ.Βαλάντης Κεχαΐδης παρέθεσε τραπέζι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου σε όλους τους συνυποψηφίους του με σκοπό να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια τους για την επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από το να παραμείνει στην προεδρία της κοινότητας για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Εκλεγμένα μέλη και μη, φυσικά τίμησαν με την παρουσία τους την πρόσκληση του προέδρου κ.Κεχαΐδη ενώ η ευχάριστη είδηση ήταν ότι το παρών δώσανε και όλοι όσοι εκλέχτηκαν και ανήκαν σε άλλες παρατάξεις.
«Η δύναμη της ένωσης κατακτά το καθετί» και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά ο κ.Βαλάντης Κεχαΐδης καθώς με αυτόν τον τρόπο έδειξε ότι το κοινό συμφέρον είναι υπεράνω κομματικών,ιδεολογικών αλλά και προσωπικών συμφερόντων.
Όλο το νέο Συμβούλιο γευμάτισε ενωμένο βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες διαφορές,δείχνοντας τον δρόμο σε όλους τους κατοίκους του Μακροχωρίου.
«Όλοι μαζί σαν γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε» να χτίσουμε από κοινού , ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τα παιδιά μας.Με σταθερό βήμα, χέρι χέρι να χτίσουμε όλοι μαζί τον τόπο που θέλουμε και το μέλλον που μας αξίζει χρειαζόμαστε και θα ζητήσουμε την βοήθεια όλων ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η πραγματικότητα είναι εδώ και περιμένει να την αλλάξουμε! Μπορούμε να την αλλάξουμε και θα την αλλάξουμε! Ήταν μερικά από όσα μας ο κ. Κεχαίδης.
Το παρών έδωσαν υπάλληλοι της κοινότητας ενώ από κοντά και η πολύτιμη συνεργάτης του κ. Κεχαΐδη,Δέσποινα Φίλιου,με τον πρόεδρο να μας εκμυστηρεύεται ότι τις οφείλει πολλά καθώς η προσφορά της ήταν,είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και απαραίτητη.
Τέλος το ραδιόφωνο AVENA 97,7 FM και το ΑVENA.GR νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει την οικογένεια Κεχαΐδη για την πρόσκληση αλλά και για την υπέροχη φιλοξενία.
Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε στον πρόεδρο αλλά και σε όλα τα μέλη του συμβουλίου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Ρεπορτάζ-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης
Απάντηση