ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χτύπησε το “πρώτο κουδούνι” της χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Νεοχωρίου-Σχοινά

 

Χτύπησε το “πρώτο κουδούνι” στα σχολεία της Ημαθίας αλλά και ολόκληρης της χώρας, που υποδέχτηκαν σήμερα τους μαθητές τους. Τέρμα, λοιπόν, το διάλειμμα για μαθητές, δασκάλους και καθηγητές, τα… κεφάλια μέσα.

Όπως σε όλα τα σχολεία έτσι και στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου-Σχοινά αλλά και το Νηπιαγωγείο του χωριού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία των εκπαιδευτικών και των γονέων των μικρών παιδιών με τις ευχές όλων για μια καλή σχολική και δημιουργική χρονιά.

Την παράσταση όπως κάθε χρόνο, έκλεψαν τα πρωτάκια, τα οποία άφησαν το χέρι της μαμάς, και μπήκαν στον μεγάλο και μαγικό κόσμο της εκπαίδευσης.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της κοινότητας κ.Γιαννόπουλος ενώ μέσω ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε παρέμεινε με συνοπτικές διαδικασίες στην προεδρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η κ.Ειρήνη Τζουμάκα εξαργυρώνοντας έτσι το αξιόλογο έργο που κατάφερε και πραγματοποίησε στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου-Σχοινά τα τελευταία χρόνια.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και θέλουμε να ευχηθούμε καλή, δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση