ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αθλοπαιδιές στο γήπεδο του ΑΟ Μαρίνας πραγματοποίησε ο ο σύλλογος Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας “Η Ρωμανία”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αθλοπαιδίες που διοργάνωσε ο σύλλογος Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας “Η Ρωμανία” στο γήπεδο του ΑΟ Μαρίνας.

Παιδιά γονείς αλλά και όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση απόλαυσαν μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί και προσφέρει.

Σημαντική και αξιόλογη πρωτοβουλία του Συλλόγου καθώς φέρνει τα μικρά παιδιά κοντά στον αθλητισμό,ενώνει με τέτοιες ενέργειες την τοπική κοινωνία χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα και μοναδικές στιγμές στους μικρούς μας φίλους.

Ενώ πρέπει να τονίσουμε και την προσφορά του πρόεδρο του ΑΟΜ κ. Καραντώνη Μανώλη καθώς πέρα από την ομάδα φαίνεται ότι η αγάπη του και η προσφορά του για τον τόπο του αποτελεί προσωπική προτεραιότητα για τον ίδιο αλλά και για την οικογένεια του που τον στηρίζει σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο σύλλογος με ανακοίνωση του ευχαρίστησε για την αμέριστη βοήθεια του τον πρόεδρο του ΑΟΜ κ. Καραντώνη Μανώλη καθώς επίσης κ για την ευγενική χορηγία προς τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν.

Ακόμη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση των αθλοπαιδείων η Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας ευχαρίστησε επίσης την κ.Βιλτσα Σωτηρία και την κ.Μανουσαρίδου Σοφία.Για την παρουσία της και την βοήθεια της ο σύλλογος οφείλει ένα ευχαριστώ στην γιατρό.Και τέλος όλους τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές που πήραν μέρος στη διοργάνωση αυτή.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο Μαρίνας,Μανώλης Καραντώνης τόνισε χαρακτηριστικά:

Συγχαρητήρια στον σύλλογο και στην πρόεδρο του χωριού μας για την πρωτοβουλία ν έρθουν τα παιδιά κοντά στο γήπεδο και στα αθλήματα….!!! Σε τέτοιες ενέργειες για το καλό του τόπου θα είμαστε πάντα δίπλα σας αρωγοί σε κάθε προσπάθεια…!!!

Απάντηση