ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκλέχθηκαν σήμερα η πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της ποιότητας ζωής για τον Δήμο Αλεξάνδρειας.

Το πρωί της Κυριακής 8/9 πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Δήμο της Αλεξάνδρειας στο δημαρχείο με σκοπό την ανάδειξη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της οικονομικής επιτροπής και ποιότητας ζωής.

Μετά από πρόταση της Διοίκησης η Όλγα Μοσχοπουλου εκλέχτηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με 17 ψήφους και 16 λευκά.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης προτάθηκε και εκλέχτηκε αντιπρόεδρος ο Κιρκιλιανίδης Γιάννης με 15 ψήφους και 18 λευκά.

Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου με 23 ψήφους και 10 λευκά αναλαμβάνει ο Ματζολας Γιώργος, μέλος της αντιπολίτευσης θεωρητικά, ουσιαστικά όμως μέλος της διοίκησης,  αφού εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αργύρη Παντζοπουλου, που συν διοικεί πλέον επίσημα με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Γκυρίνη.

Μέλη της οικονομικής επιτροπής εκλέχτηκαν οι εξης: Μοσχοπούλου, Τόκας,  Κιρκιλιανίδης,Παπαδόπουλος Αποστόλης, Τζιλόπουλος και Χαλκίδης. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι/ Σταυρής, Παντοπουλος,Ρεσινιώτης.

Παρακολουθήστε το βίντεο που μεταδόθηκε απευθείας από την σελίδα στο facebook “Avena Fm 97,7”.

Απάντηση