ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυναμική παρουσία της «Fotopoulos Agro» στην εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος

Εξαιρετική ήταν κατά γενική ομολογία, από την πρώτη κιόλας ημέρα στην εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος (Χαλκιδική), η παρουσία της Fotopoulos Agro .

Το περίπτερο της εταιρίας που δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας αγροτικού –  γεωργικού μηχανολογικού εξοπλισμού με έδρα τα Καβάσιλα Ημαθίας κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών αποκομίζοντας άκρως κολακευτικά σχόλια για τα Προϊόντα της αλλά και για την λεπτομέρεια που έκανε την εμφάνιση της σε κάθε βήμα του επισκέπτη.

Στο περίπτερο της Fotopoulos Agro οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα γεωργικά μηχανήματα της εταιρίας, τις απεριόριστες δυνατότητες και το μοναδικό αποτέλεσμα στιβαρής κατασκευής και άριστης απόδοσης,όψης και αισθητικής που προσφέρουν. Πρόκειται για καινοτόμες λύσεις που χαρακτηρίζονται από τεχνική αρτιότητα, αισθητική υπεροχή, ανθεκτικότητα και ευελιξία σε εφαρμογές, ενώ καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγροτικής καλλιέργειας.

Πρωτοπόροι και ανελλιπώς τεχνολογικά προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγροτικού τομέα η Fotopoulos Agro προσφέρει αποδοτικές, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Η εταιρία Fotopoulos Agro είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις στην Ελληνική αγορά στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων δίνοντας δυναμικό παρόν στις μεγαλύτερες εκθέσεις.

Έχοντας ως γνώμονα την υπευθυνότητα και τις ανάγκες εκσυγχρονισμού των πελατών-αγροτών η Fotopoulos Agro δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για νέο στήσιμο ή αναβάθμιση και επισκευή των γεωργικών σας μηχανημάτων.

Επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας πατώντας ΕΔΩ και ενημερωθείτε για όλα τα σύγχρονα προϊόντα,ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι του YouTube της Fotopoulos Agro και να δείτε στην πράξη όσα σας προσφέρει η εταιρία.Για είσοδο στο στο κανάλι του YouTube πατήστε ΕΔΩ

Ρεπορτάζ-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την παρουσία του avena.gr στο περίπτερο της Fotopoulos Agro

Απάντηση