ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Fotopoulos Agro» και Avena 97,7 δίνουν ραντεβού στο Πανηγύρι του Αγίου Μάμα!

Στο πανηγύρι του του Αγίου Μάμα θα δώσει το παρών η εταιρία «Fotopoulos Agro» η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας αγροτικού –  γεωργικού μηχανολογικού εξοπλισμού.

Με σκοπό να δώσει λύσεις στον αγροτικό τομέα η «Fotopoulos Agro» θα εκθέσει μερικά από τα αγροτικά μηχανήματα της,ενημερώνοντας τους αγρότες,δίνοντας τους αξιόπιστες και σίγουρες λύσεις.

Το ραδιόφωνο κεντρικής Μακεδονίας AVENA 97,7 το AVENA.gr στηρίζει έμπρακτα τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και θα δώσει το παρόν το Σαββατοκύριακο 31/8 & 1/9 στο περίπτερο της «Fotopoulos Agro» πραγματοποιώντας μουσικές εκπομπές με ήχους από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη το μεγάλο πανηγύρι του Αγίου Μάμα ανοίγει τις πύλες του. Με χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες, από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και του Εξωτερικού, κατέχει πλέον τον τίτλο της μεγαλύτερης Εμποροπανήγυρης της Βορείου Ελλάδας που γίνεται στον Άγιο Μάμα (ιστορικό χωριό της Χαλκιδικής).

Απάντηση