ΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του δήμου Αλεξάνδρειας με συναινέσεις και με σαφείς υπαινιγμούς για εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου το 2023. (βίντεο, φώτο)

Το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του δήμου Αλεξάνδρειας.

Η τελετή ξεκίνησε με τη λειτουργία και την ευχή του Πατέρα Ματθαίου Ψωμά. Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν οι αρχηγοί των παρατάξεων Ηλίας Ιακωβίδης και Αργύρης Πανταζόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Στον μεν Ηλία Ιακωβίδη δυστυχώς, ευτυχώς δε όμως μικρή μερίδα παρευρισκομένων δυσανασχέτησε με κάποια από τα λεγόμενά του.

Η ομιλία του Αργύρη Πανταζόπουλου ουσιαστικά ήταν ένα κάλεσμα συναίνεσης με όρους και προϋποθέσεις προς όλες τις πλευρές, δείχνοντας όμως, ότι στα περισσότερα σημεία έχεις βρεθεί κοινός τόπος συνεργασίας με την  δημοτική αρχή.

Κώστας Ναλμπάντης και Μιχάλης Χαλκίδης απέφυγαν τις δηλώσεις και ομιλίες.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο δήμαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε εν ολίγοις στο έργο της θητείας του, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την επίλυσή του κατά  τη διάρκεια της επόμενης θητείας του. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι η νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσει το αναπτυξιακό έργο για το καλό του δήμου και των δημοτών που χάραξε και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας.

Τέλος, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος το 2023, λέγοντας ότι, “θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις όχι για τις επόμενες εκλογές, βεβαίως, για τις επόμενες γενιές.” Δείτε το βίντεο στο 58:50.

Κατόπιν, ακολούθησε η διαδικασία των υπογραφών του Δημάρχου και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Να σημειώσουμε, ότι με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκαν όλοι πλην του Ηλία Ιακωβίδη και του Χρήστου Τσόγια.

Η κάμερα του  Avena μετέδωσε ολόκληρη την ορκωμοσία ζωντανά μέσω της σελίδας στο Facebook “Avena Fm 97,7”.

Σε λίγο όλες οι φωτογραφίες των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

 

Απάντηση