ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πεσμένες Ροδακινιές,Μιλιές,Καλαμποκιές σε Κορυφή,Ξεχασμένη και αγρότες να εκφράζουν την ανησυχία και την αγωνία τους στην κάμερα του του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr.

Τεράστια η ζημιά που προξένησε η ανεμοθύελλα, συνοδευόμενη από χαλάζι και βροχή, της Τετάρτης 10/7 στην αγροτική παραγωγή, ιδιαίτερα στις δενδρώδεις καλλιέργειες και στο καλαμπόκι.

επισκεφτήκαμε σήμερα περιοχές του δήμου της Αλεξάνδρειας και ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την τραγική κατάσταση που επικρατεί.

Δένδρα σπασμένα, φρούτα διαλυμένα από το χαλάζι και πεσμένα στο έδαφος.Ακόμη γυρτές καλαμποκιές που φθάνανε σχεδόν στο έδαφος.

Μάλιστα στην Ξεχασμένη, ομάδα παραγωγών, παρουσία του προέδρου του Αγροτικού συλλόγου Βέροιας Τάσου Χαλκίδη,του νυν και του νεοεκλεγέντα προέδρου της τοπικής κοινότητας Μάκη Καριτόπουλο,Βαγγέλη Γρηγορόπουλο,του Δημοτικού συμβούλου Αλεξάνδρειας Μάκη Χαντζόπουλο και ομάδας αγροτών του χωριού μας έδειξε τι ζημιά που προξένησε σε φάρμες με ροδάκινα και σε χωράφια σπαρμένα καλαμπόκι και μίλησαν στην κάμερα του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr.

Ακούστε πως περιγράφουν αυτό που συνέβη.Την ανησυχία που εκφράζουν για το πως η πολιτεία θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα,που γι αυτούς πλέον είναι θέμα επιβίωσης και τι ζητούν από την νεοεκλεγείσα κυβέρνηση.

Φάρμα στην Κορυφή.

Ξεχασμένη

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από πεσμένο κυπαρίσσι μπροστά στο Δημοτικό σχολείο Ξεχασμένης.

Απάντηση