ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον απόηχο της μεγαλειώδους συγκέντρωσης του Τάσου Μπαρτζώκα στη Βέροια

NIKOS VOUDOURIS

Στον απόηχο της μεγαλειώδους συγκέντρωσης του Τάσου Μπαρτζώκα στη Βέροια

Ιδιαίτερη αίσθηση και θετικά σχόλια προκάλεσε η μαζική συμμετοχή ανθρώπων της νέας γενιάς στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Τάσου Μπαρτζώκα στη Βέροια.

Η υποψηφιότητα ενός ανθρώπου της γενιάς τους και οι προοπτικές που αυτή γεννά, ήταν η αφορμή που έψαχναν αυτοί και πολλοί άλλοι νέοι για να ενδιαφερθούν ξανά για τα κοινά και την πολιτική.

Δεν ήταν όμως μόνο οι νέοι που ενεργοποιήθηκαν ξανά. Το όλο κλίμα και η αισιοδοξία που γεννάται μέσα από την φρεσκάδα των προσώπων της νέας γενιάς που έρχεται δίνει και στους ανθρώπους των προηγούμενων γενιών ελπίδα και τους συμπαρασέρνει ο ενθουσιασμός της νιότης.

Δεν είναι απλά ότι η Ημαθία την Κυριακή θα ψηφίσει για να αλλάξει σελίδα και να φέρει νέα και φρέσκα πρόσωπα στο προσκήνιο. Το σημαντικότερο είναι ότι γεννιέται μια γλυκιά προσδοκία ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για την Ημαθία, τη Μακεδονία, την Ελλάδα. Καλύτερες μέρες μέσα από την ανανέωση προσώπων και πολιτικών, που πάντα όμως στέκονται με σεβασμό στο παρελθόν και σε όσα σπουδαία έχουν επιτευχθεί.

Η Ημαθία και ολόκληρη η χώρα μετά την 7η Ιουλίου μπορεί να ελπίζει. Είναι πλέον στα χέρια της καθεμιάς και του καθενός η επιλογή. Η επιλογή για πρόσωπα φρέσκα, αλλά και έμπειρα, για πρόσωπα άφθαρτα, αλλά και δυναμικά, για πρόσωπα με όραμα, αλλά και ικανότητες.

Στις 7 Ιουλίου η επιλογή είναι μία: Νέα Δημοκρατία, για αλλαγή σελίδας στη χώρα και Τάσος Μπαρτζώκας, για μια Ημαθία περήφανη ξανά!

NIKOS VOUDOURIS

Απάντηση