ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Καντσάδου Ευθυμία υποψήφια βουλευτή της ΄΄Δημιουργία Ξανά΄΄.Εάν θα πρέπει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.Να απολυθούν.(Βίντεο)

Καντσάδου Ευθυμία υποψήφια βουλευτή της ΄΄Δημιουργία Ξανά΄΄.Εάν θα πρέπει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.Να απολυθούν

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρηση το πρωί της Τρίτης 2/7 η υποψήφια Βουλευτής με το κόμμα ”Δημιουργία Ξανά” του Θάνου Τζήμερου,κ. Ευθυμία Καντσάδου,στο ράδιο AVENA 97,7 και στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”.

Κατά την διάρκεια της συνεντεύξεις η κ. Καντσάδου αναφέρθηκε στις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματός της και δεν δίστασε να απαντήσει σε σκληρές ερωτήσεις, (οι οποίες έχουν πολιτικό κόστος) όπως εάν θα πρέπει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.

Ναι είπε, ότι θα πρέπει να υπάρξει αξιολόγηση των υπαλλήλων και όπου δεν χρειάζονται να απολυθούν.

Ακόμη είπε ότι η ίδια προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα τον επιχειρηματικό και ότι με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο μία επιχείρηση να επιβιώσει.Προτείνει δε  γενεές και οριζόντιες μειώσεις  φόρων για να μπορέσει η επιχειρηματικότητα να αντεπεξέλθει οικονομικά και να προσφέρει αυτά που τις αναλογούν.

Τέλος ζήτησε από τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. Δεν είναι λύση όπως είπε η αποχή, αλλά ο καθένας να ψηφίσει ότι αυτός νομίζει το καλύτερο.

Απάντηση