ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Ευθυμία Καντσάδου υποψήφια βουλευτή της ”Δημιουργία Ξανά” του Θάνου Τζήμερου σήμερα στις 10+30πμ στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7

Την Ευθυμία Καντσάδου υποψήφια βουλευτή της ”Δημιουργία Ξανά” του Θάνου Τζήμερου, θα φιλοξενήσει η πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ (Ώρα 10 πμ-12μμ)του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και μέσω των σελίδων του σταθμού στο Facebook Avena Fm 97,7 και ”Τάσος Καμπάνης”

Σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκε στη Κολονία της Γερμανίας, είναι Κόρη του Βλαδίμηρου Καντσάδη και της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Μεγάλωσε στη Βέροια με την μητέρα της, την αδερφή της Μάρθα και την γιαγιά της Ευθυμία Σελίδου .

Είναι Παντρεμένη με τον Αναστάσιο Πετρίδη και έχουν δύο παιδιά, την Φιλομήλα και την Δήμητρα. Από το 2000 δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με τον σύζυγο της, στην ελληνική αγορά και καταφέρανε παρά τις αντίξοες συνθήκες να αναπτύξουν μια καινοτόμο επιχείρηση την  CNC CAT.

Γιατί επέλεξα την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!:

Γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε όμως επαγγελματίες. Έχουμε δουλέψει στη ζωή μας, έχουμε κοπιάσει, έχουμε αγωνιστεί και ξέρουμε ότι την προκοπή τη φέρνει ο ιδρώτας, ο σωματικός κι ο διανοητικός, κι όχι οι υψωμένες γροθιές και τα πανό. Προερχόμαστε από όλους τους τομείς της παραγωγικής οικονομίας και έχουμε όραμα να κάνουμε την Ελλάδα ένα σύγχρονο παραγωγικό κράτος, που σέβεται τον πολίτη, του δίνει τη δυνατότητα να προκόψει, και παράλληλα, δημιουργεί θεσμούς ουσιαστικής κοινωνικής αλληλεγγύης. Η “Δημιουργία, ξανά!” είμαστε όλοι. Η “Δημιουργία, ξανά!” είμαστε εσύ!

 

 

Απάντηση