ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε Α.Σ. Μελίκης, ΙΚΑ, ΚΑΠΗ και Π.Υ. Αλεξάνδρειας και χωριά του Δ. Νάουσας ο υπ. Βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας

Σε Α.Σ. Μελίκης, ΙΚΑ, ΚΑΠΗ και Π.Υ. Αλεξάνδρειας και χωριά του Δ. Νάουσας ο υπ. Βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Τάσου Μπαρτζώκα σε κάθε γωνιά της Ημαθίας, λίγες μέρες πριν τις κάλπες της 7ης Ιουλίου 2019.

Στις πρόσφατες επισκέψεις του βρέθηκε για στον Α.Σ. Μελίκης, όπου ενημερώθηκε για την κίνηση της φετινής χρονιάς και συζήτησε για τα ζητήματα που προκύπτουν, ειδικά μετά την χαλαζόπτωση του Απριλίου που έπληξε σφοδρά την περιοχή.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε και χωριά του Δ. Νάουσας (Στενήμαχος, Γιαννακοχώρι, Πολλά Νερά και Μαρίνα) όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους των χωριών αυτών και να απολαύσει την θερμή τους υποδοχή.

Επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε το ΙΚΑ και το ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, όπου είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις της ΝΔ για το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.

Τέλος, ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε την Π.Υ. Αλεξάνδρειας και είχε την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα των πυροσβεστών και την αντιπυρικής προστασίας.

Σε σχετική δήλωσή του ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέφερε:

«Σε κάθε γωνιά της Ημαθίας συναντώ όμορφους ανθρώπους που η υποδοχή τους με συγκινεί. Αλλά αντίστοιχα υπάρχουν και πολλά προβλήματα που χρόνια τώρα καταγράφω, προσπαθώ να παρεμβαίνω για αυτά και αν οι πολίτες μου δώσουν την εντολή, θα παλεύω για αυτά δυναμικά στα κέντρα των αποφάσεων. Για τους νέους, που όλο και περισσότεροι μας πλησιάζουν και εντάσσονται στον κοινό αγώνα μας για αλλαγή σελίδας και γενιάς στα πολιτικά πράγματα, μέχρι και τους ηλικιωμένους που βασίζουν στην δική μας γενιά την όποια ελπίδα για φως στο τούνελ. Όλοι μαζί, νεότεροι και μεγαλύτεροι ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι η Ημαθία που ονειρευόμαστε θα αναστηθεί ξανά».

Απάντηση