ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θερμή υποδοχή για τον Τάσο Μπαρτζώκα στη Νάουσα και θετικά σχόλια για την λειτουργία γραφείου στην πόλη – Επίσκεψη στον  ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας

Στην αγορά της Νάουσας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από άτομα κάθε ηλικίας, ενώ ιδιαίτερα θετικά ήταν και τα σχόλια που άκουσε για την λειτουργία πολιτικού γραφείου στη Νάουσα, στην οδό Πλ. Καρατάσου 13.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας από νωρίς του πρωί του Σαββάτου έκανε βόλτα σε εμπορικά καταστήματα και καφέ της Νάουσας και τελικά δεν κατάφερε να περάσει από όσα καταστήματα υπολόγιζε, αφού ο κόσμος ζητούσε να του μιλήσει και να τον γνωρίσει καλύτερα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως αν και δεν υπάρχει Ναουσαίος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ αισθάνονται πως ο νέος δικηγόρος θα μπορέσει να εκπροσωπήσει επάξια την περιοχή και να αγωνιστεί για τα συμφέροντά της, καθώς τόσα χρόνια είναι πάντα παρών στην περιοχή και δίπλα στους ανθρώπους της.

Την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας επισκέφθηκε τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για ακόμη μία φορά με τη διοίκηση και τους εργαζομένους για τα αγροτικά ζητήματα. Όπως είναι γνωστό, ο Τάσος Μπαρτζώκας έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγροτικό τομέα, καθώς έχει τονίσει πως αποτελεί την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της Ημαθίας.

Με αφορμή τις δύο επισκέψεις ο κ. Μπαρτζώκας σχολίασε:

«Για ακόμη μία φορά είχα την χαρά να συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, να πληροφορηθώ για το πως πάνε τα πράγματα στην φετινή περίοδο, αλλά και να τους τονίσω, με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή αυτή τη φορά, ότι την επόμενη μέρα ως βουλευτής θα έχω βασικό μου μέλημα την αγροτική οικονομία και τους ανθρώπους της.  Θα είμαστε πάντα εδώ, στα εύκολα και στα δύσκολα, όχι για να κάνουμε χάρες ή εξυπηρετήσεις, αλλά για να δώσουμε στους ανθρώπους που παράγουν αυτό που τους αξίζει και κατέκτησαν με τον ιδρώτα τους.

Είχα την ευκαιρία όμως να μεταβώ και στη Νάουσα, όπου πραγματικά αισθάνθηκα ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση από την υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι όμορφοι κάτοικοι της πόλης. Για αυτό και αισθάνομαι δικαιωμένος να λειτουργήσω γραφείο στην κεντρική πλατεία της πόλης, το οποίο θα παραμείνει και εφόσον εκλεγώ βουλευτής, για ένα άμεση επαφή με τους κατοίκους του Δ. Νάουσας.  Είμαι πεπεισμένος πια ότι η Νάουσα, όπως η Βέροια, η Αλεξάνδρεια και τα χωριά όλου του Νομού, είναι πλέον έτοιμη να ψηφίσει για την μεγάλη αλλαγή σελίδας στις 7 Ιουλίου, αλλά είναι έτοιμη και για την απαραίτητη αλλαγή γενιάς που χειρίζεται τις τύχες της. Στις 7 Ιουλίου να είμαστε όλοι εκεί, για τις μεγάλες αλλαγές στον τόπο μας και την απόκτηση του δικαιώματος να ονειρευόμαστε ξανά…».

Απάντηση