ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ΚΙΝΑΛ παρουσίασε στην Αλεξάνδρεια τους υποψήφιους βουλευτές του στο νομό Ημαθίας.(βίντεο-φωτο)

Tο βράδυ της Παρασκευής 21/6 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ της Αλεξάνδρειας η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κινήματος για τις εκλογές τις 7ης Ιουλίου.

Παρουσία του γραμματέα της οργάνωσης του νομού, Κώστα Ασλάνογλου του γραμματέα της τοπικής Γρηγόρη Γιοβανόπουλου, καθώς επίσης φίλων και μελών του κινήματος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές τις 7ης Ιουλίου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με εισήγηση από τον γραμματέα του νομού Κώστα Ασλάνογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και επισήμανε το πόσο σημαντικό Θα είναι για το ΚΙΝΑΛ και για τη χώρα, τα ποσοστά του να είναι τέτοια ώστε την επομένη των εκλογών να μπορεί να παίξει ρυθμιστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αίσθηση έκανε δε η καταγγελία του ότι το τελευταίο διάστημα άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ επικοινωνούν με στελέχη και ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ προτρέποντας τους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους, οι οποίοι με τη σειρά τους απεύθυναν χαιρετισμό και ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Τέλος ο τοπικός γραμματέας Γρηγόρης Γιοβανόπουλος προανήγγειλε την σύσταση Νεολαίας του κινήματος, η οποία τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει και σε εκδηλώσεις.

Τα ονόματα των 6 υποψηφίων είναι.

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΟΡΟΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Η κάμερα του Avena 97,7 μετέδωσε ζωντανά την παρουσίαση των υποψηφίων μέσω της σελίδας Avena FM 97,7 στο Facebook και στο τέλος της εκδήλωσης ο Στέλιος Κουρνιάκος συνομίλησε με την υποψήφια Μαρία Τορορή.

Απάντηση