ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο υποψηφίος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας στον Avena 97,7 προτείνει λυσεις στα τοπικά αγροτικά ζητήματα και στοιχηματιζει να μην ξεχάσει τα όσα λεει, αν εκλέγει. (Βίντεο)

Ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Τάσος Μπαρτζωκας ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 20/6 στο ράδιο AVENA 97,7 και παραχώρησε στον Στέλιο Κουρνιάκο και τον Τάσο Καμπάνη μια συνέντευξη θίγοντας τόσο τοπικά όσο και εθνικά ζητήματα.

Το ζήτημα κατάργησης  ασύλου είναι προτεραιότητα. Ξεπερνώντας τα ταμπού του παρελθόντος θα πρέπει  στα ελληνικά πανεπιστήμια να επικρατεί η ασφάλεια και όχι η παραβατικότητα.

Όσον αφορά τη γραφειοκρατεία, τόνισε,  πως θα πρέπει να αλλάξει το σύντομο δυνατόν προς το καλύτερο.

Μετά από διαβουλεύσεις, έχουν τεθεί οι θέσεις της ΝΔ, ξημερώνοντας μια καινούργια μέρα που θα εκφράζει το καινούργιο και το διαφορετικό. Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος  “Ο Μητσοτάκης λέει αυτά που θα κάνει. ”

Στο ερώτημα που αφορούσε το Σκοπιανό , δήλωσε πως πρόκειται για μια εθνική τραγωδία και χαρακτήρισε απαράδεκτο να αναγνωρίσει η Ελλάδα την Μακεδονική  εθνότητα και γλώσσα. Στόχος τους είναι να παλέψουν προκειμένου να ακυρωθεί η συμφωνία.

Τα τοπικά θέματα τον απασχολούν ιδιαίτερα,  γι’ αυτό προτείνει τη διασφάλιση και την αύξηση του εισοδήματος του αγρότη, την τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ, την άμεση μείωση  της φορολογίας και τη μείωση του κόστους παραγωγής για να μπορεί να παράξει ο αγρότης.

Το στοίχημα που έχει βάλει ο ίδιος με τον εαυτό του είναι,  στην περίπτωση που εκλέγει, να είναι κοντά στον κόσμο και να μην ξεχάσει τα όσα έλεγε.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

Απάντηση