ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑ

Ευχαριστήριο του ειδικού ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για την ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Οι γονείς ,οι μαθητές ,οι μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό  του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής μας  Εστία Ρουμλουκιωτών  για την  αξιέπαινη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς το σχολείο μας. Πριν  λίγο  καιρό, η Εστία Ρουμλουκιωτών πραγματοποίησε μουσικοχορευτική παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας, τα έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν στο σχολείο μας .

Εκείνη την ημέρα η καρδιά της Εστίας χτύπησε δυνατά. Τα βήματα των χορευτών συγχρονισμένα  στον ήχο της λύρας, του κλαρίνου, και τον χτύπο του νταουλιού, γέμισαν τις καρδιές των  θεατών  με αγάπη, ανθρωπιά, αλληλεγγύη και αισθήματα για την αποδοχή της διαφορετικότητας στη ζωή και στην κοινωνία μας.

Είναι πολύ  μεγάλη η γενναιοδωρία και η αγάπη όλων των χορευτών  και των διοργανωτών αυτής της εκδήλωσης η οποία δείχνει ακριβώς αυτό που στη σημερινή κοινωνία έχει λησμονηθεί και αυτό δεν είναι άλλο από  το μεράκι και την  αγάπη για  την παράδοση που στην πατρίδα μας  ,που στην πατρίδα μας πάντα ήταν ταυτισμένα  με  την προσφορά ,την ανθρωπιά , την αγάπη , την ελπίδα και την αλληλεγγύη  προς τον συνάνθρωπο.

Ο πολιτισμός στην Αλεξάνδρεια  έχει βρει εδώ και χρόνια ένα πολύ καλό εκπρόσωπό του ο οποίος δεν παρουσιάζει απλά την παράδοση, αλλά δημιουργεί παράδοση και φέρει το όνομα της ΕΣΤΙΑΣ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ .

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να μπορούν οι μαθητές  και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας   μετά από χρόνια, να βλέπουν έπιπλα  και να χρησιμοποιούν όργανα  που αγοράστηκαν  με  τα χρήματα  της εκδήλωσης . Ακόμη πιο όμορφο να μιλάμε για όλα εκείνα τα συναισθήματα που φύτρωσαν στις καρδιές μας εκείνη την  ξεχωριστή βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο  της Αλεξάνδρειας, τότε που οι καρδιές όλων των παρευρισκομένων  χτυπούσαν για το σχολείο μας, για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε απόλυτα ότι οι καρδιές όλων εκείνων των ανθρώπων που έχουν συγχρονισμένο τον χτύπο της καρδιάς τους με τον χτύπο της αγάπης, της αλληλεγγύης και της αποδοχής, μακροημερεύουν και καλοημερεύουν.

Αυτό είναι που ευχόμαστε κι εμείς  στους φίλους μας στην «ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ»

Σας ευχαριστούμε πολύ  για όλα! Να είστε καλά κα να μοιράζετε ελπίδα!

Απάντηση