ΗΜΑΘΙΑΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άμεση η αντίδραση του Κώστα Ναλμπάντη στο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε.

 

Ένα περίεργο ανώνυμο τηλεφώνημα δέχτηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κώστας Ναλμπάντης.

Το τηλεφώνημα έγινε με απόκρυψη αριθμού και αυτός που τον κάλεσε εμφανίστηκε ως ψηφοφόρος ενός υποψηφίου του συνδυασμού του.

Στη συνέχεια, με το επιχείρημα της συμβουλής ουσιαστικά όμως της έμμεσης απειλής, του είπε, ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις πολιτικές του κινήσεις  διότι, έχει μια μεγάλη επιχείρηση και υπάρχει ενδεχόμενο να έρθουν ελεγκτικοί μηχανισμοί της πολιτείας και να υποστεί συνέπειες από  αυτούς τους ελέγχους.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κώστα Ναλμπάντη, ο οποίος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός, εξουδιοδοτώντας ταυτόχρονα  τους δικηγόρους του να ζητήσουν την εισαγγελική παρέμβαση, για να διαλευκανθεί η υπόθεση και να βρεθεί ποιός ήταν πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα.

Ακόμη, ο κ. Ναλμπάντης μέσω των δικηγόρων του ζήτησε και την άμεση επανακαταμέτρηση των ψήφων της 1ης και της 2ης Κυριακής.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Ναλμπάντη, ο οποίος  επιβεβαίωσε το γεγονός και ήταν φανερά ενοχλημένος από αυτό το τηλεφώνημα μη μπορώντας να καταλάβει την σκοπιμοτητά του. Επίσης, δήλωσε, ότι  δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από  τον οποιονδήποτε έλεγχο.

Απάντηση