ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με πλήθος Κόσμου,κάτω από καταρρακτώδη βροχή και χωρίς ομπρέλα,η ομιλία του Μιχάλη Χαλκίδη στην Αλεξάνδρεια.(βίντεο-φωτο)

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή και παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23/5 η προτελευταία προεκλογική ομιλία του Μιχάλη Χαλκίδη στην πρωτεύουσα του δήμου την Αλεξάνδρεια.

Η ομιλία ξεκίνησε με την αναφορά στην άρνηση τον Παναγιώτη Γκυρίνη και Κώστα Ναλμπάντη να συμμετάσχουν στο debate που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την προηγούμενη Κυριακή 19/5 στο Ράδιο AVENA 97,7 και avena.gr.

Στη συνέχεια παρουσίασε τις θέσεις, προτάσεις και δεσμεύσεις του για την ανάπτυξη του τόπου. Ζήτησε δε από τους πολίτες να το συγκρίνουν με τους άλλους συνυποψήφιους του και εφόσον τον θεωρούν ως τον καταλληλότερο τότε να τον ψηφίσουν.

Τέλος παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του σε τοπικό και δημοτικό επίπεδο.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, ο Μιχάλης Χαλκίδης το πραγματοποίησε κάτω από καταρρακτώδη βροχή αρνούμενος να δεχθεί,την προστασία ομπρέλας που συνεργάτης του κρατούσε.Μία κίνηση που ενθουσίασε κόσμο  και υποψηφίους έχοντας ως αντίκτυπο.

Στον μεν κόσμο που εκείνη την στιγμή παρακολουθούσε την ομιλία του, προσπαθώντας να προφυλαχθεί κάτω από τα μπαλκόνια,κάνοντας τον να μένει εκεί αγνοώντας τον κίνδυνο να γίνει μούσκεμα.

Στους δε υποψηφίους, να παραδειγματιστούν από τη συμπεριφορά του και να ανέβουν και οι ίδιοι, κατά την παρουσία τους επάνω στην εξέδρα, χωρίς ομπρέλες και μέσα προφυλάξεις από τη βροχή.

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος.

Απάντηση