ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ράδιο AVENA 97,7.ΑΚΥΡΩΝETAI ΤΟ DEBATE.Παναγιώτης Γκυρίνης-Κώστας Ναλμπάντης. Αρνούνται τον δημόσιο διάλογο!

Ράδιο Avena.

ΑΚΥΡΩΝETAI  ΤΟ  DEBATE

Παναγιώτης Γκυρίνης-Κώστας Ναλμπάντης

Αρνούνται τον δημόσιο διάλογο!

Το Ράδιο AVENA και avena.gr θέλοντας να συμβάλλει στη σφαιρική και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών κάλεσε όλους τους υποψηφίους δημάρχους σε μια δημόσια ραδιοφωνική και τηλεοπτική προβολή (debate) των θέσεων και προτάσεων τους για το μέλλον του Δήμου. Η προετοιμασία του debate προετοιμάστηκε και ολοκληρώθηκε με γνωστή την εξ αρχής άρνηση του υποψηφίου δημάρχου κ. Γκυρίνη.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, Σάββατο 18/5, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι στο προγραμματισμένο από την Τρίτη 15/5 debate της Κυριακής 19/5  και ώρα 13:00 δεν θα παραβρεθεί και ο υποψήφιος Ναλμπάντης Κώστας επικαλούμενος ξαφνικά (!) τη γνωστή μη συμμετοχή του κ. Γκυρίνη. Η άρνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της σκληρής ανακοίνωσης του κ. Ναλμπάντη για την προηγηθείσα άρνηση του κ. Γκυρίνη δηλώνοντας παράλληλα την απόφασή του να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε debate χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Μετά από αυτό, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις πολλών πολιτών του Δήμου,  που προέβλεπαν -και δικαιώθηκαν τελικά-, ότι δύο θα αρνηθούν στο τέλος τη συμμετοχή τους στο Dedate.

Πρώτον, ανέφεραν  τον  εν ενεργεία Δήμαρχο, Παναγιώτη Γκυρίνη.

Αυτό διότι, ισχυρίζονταν, ότι θα έπρεπε να εξηγήσει:

– το πως κατάφερε να πετύχει μηδενικό έργο σε πέντε χρόνια πορείας

– γιατί οδηγείται  στο εδώλιο του κατηγορουμένου για υποθέσεις της περιόδου του που χρήζουν έρευνας, όπως ο ίδιος λέει στους προεκλογικούς του λόγους

-τι οραματίζεται για το αύριο, πέραν της δημαρχιακής καρέκλας που προφανώς τον ενδιαφέρει σφόδρα.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Μετά από δήθεν επιφυλάξεις και όρους, οι οποίοι αν και ικανοποιήθηκαν, αρνήθηκε ευθέως τη συμμετοχή του.

Δεύτερος, είχαν την άποψη, ότι θα αρνηθεί ο Κώστας Ναλμπάντης.

Και αυτό διότι, ισχυριζόταν, ότι θα έπρεπε να απαντήσει σε ενδεχόμενες ερωτήσεις για τις ενέργειες που έχει κάνει ως μέλος της διοίκησης Γκυρίνη επί 4,5 χρόνια ώστε να αποτρέψει αυτά τα οποία ο ίδιος τώρα καταγγέλλει.

Επίσης, υποστήριζαν, ότι θα βρισκόταν σε δύσκολη θέση στην περίπτωση που θα ερωτούνταν για τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ -την οποία έχει δημοσίως αρνηθεί- μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του κομματικών οργάνων αλλά και έχοντας στελέχη του κομματικού αυτού φορέα ως υποψηφίους του. Το σημαντικότερο δε, οι πολίτες μάς ανέφεραν, ότι μέχρι τώρα στις προεκλογικές του ομιλίες δεν έχει προτείνει κάτι το ουσιαστικό για το αύριο αυτού του τόπου.

Τελικά ήταν αληθές. Ο Κώστας Ναλμπάντης προτίμησε να αποφύγει την απάντηση στις πιθανές αυτές ερωτήσεις, που είναι στα χείλη της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών του Δήμου.

Κατόπιν και της δεύτερης αυτής άρνησης συμμετοχής το debate ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ καθώς κρίνουμε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις της ολοκληρωμένης ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου.

Το Ράδιο Avena 97,7 και avena.gr, ευχαριστεί και συγχαίρει δημόσια τους Ιακωβίδη Ηλία, Πανταζόπουλο Αργύρη και Χαλκίδη Μιχάλη για την χωρίς όρους και προϋποθέσεις δήλωση συμμετοχής τους στη ραδιοφωνική και τηλεοπτική πολιτική αντιπαράθεση,που μοναδικό σκοπό είχε την πλήρη,ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση των συμπολιτών τους.

Για το Ράδιο Avena.

Τάσος Καμπάνης.

 

Απάντηση