ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυριακή στις 13:00. Η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση των υποψηφίων Δημάρχων Αλεξάνδρειας στο ράδιο AVENA 97,7 & AVENA.GR 

Κυριακή στις 13:00 Η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση των υποψηφίων Δημάρχων Αλεξάνδρειας στο ράδιο AVENA 97,7 & AVENA.GR 

To ράδιο AVENA 97,7 & AVENA.GR διοργανώνει μια πολιτική συζήτηση με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών του δήμου Αλεξάνδρειας με καλεσμένους τους υποψήφιους Δημάρχους Αλεξάνδρειας την Κυριακή 19 Μαΐου στις 13:00 το μεσημέρι .

Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλεξάνδρειας κάθονται στο ίδιο τραπέζι και συζητούν, ανταλλάσοντας απόψεις και απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που θα τους τεθούν.

Δυστυχώς από τους 5 πολιτικούς αρχηγούς ανταποκρίθηκαν μόνο οι 4 θετικά, οι οποίοι είναι: ο κ. Ιακωβίδης Ηλίας με τον συνδυασμό “Λαϊκή Συσπείρωση¨, ο κ. Ναλμπάντης Κώστας με τον συνδυασμό “Αξίζουμε καλύτερα”, ο κ. Πανταζόπουλος Αργύρης με τον συνδυασμό ¨”Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας” και ο κ. Χαλκίδης Μιχάλης με τον συνδυασμό “Δύναμη ανατροπής νέα σελίδα”. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης Παναγιώτης παρά τις δηλώσεις του στον τύπο, οι οποίες επιβεβαίωναν ότι θα συμμετέχει στην πολιτική δημόσια συζήτηση, ο εκπρόσωπος τύπου του μας ανακοίνωσε, ότι δεν θα συμμετέχει.

Παρόλα αυτά εμείς θα αναμένουμε ως και την ύστατη στιγμή την αλλαγή της απόφασής του και την συμμετοχή του.

Συντονιστείτε την Κυριακή 19 Μαΐου στις 13:00  στον avena fm 97,7 ή στο avena.gr και παρακολουθήσετε την πολιτική συζήτηση στο facebook στην σελίδα “Avena fm 97,7” και στο επίσημο προφίλ “Τάσος Καμπάνης”.

Η ΤΗΛΕΟΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΝΙΚΑΣ.

Απάντηση