ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κωνσταντίνος Μπόκαρης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών στον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη: “Η Αυτοδιοίκηση δεν είναι επάγγελμα αλλά τόπος προσφοράς.”

Μπόκαρης Κωνσταντίνος στο ψηφοδέλτιο “Ώρα Ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη

Σήμερα σε μια εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται, απαιτούνται όσο ποτέ άλλοτε συμπεριφορές και υπεύθυνες ενέργειες από όλους μας. Από κάθε θέση έχουμε την υποχρέωση όλοι  να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βελτιώσουμε το μέλλον του τόπου μας. Έχουμε το χρέος να το πράξουμε αυτό απέναντι στη νέα γενιά, στα παιδιά μας που με απίστευτες δυσκολίες προσπαθούν να διατηρήσουν το όραμα και την ελπίδα τους. Με τη σκέψη ότι και εγώ από τη δική μου πλευρά οφείλω να προσφέρω ο,τι μπορώ για να δώσει ο δήμος μας στους πολίτες του την ευκαιρία να αποκτήσουν μια καλύτερη προοπτική βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών στον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξάνδρειας  Παναγιώτη Γκυρίνη.

Νέοι άνθρωποι νέες υποψηφιότητες, με εργασία και επιχειρήσεις.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά σημαίνει ότι δεν νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου. Η Αυτοδιοίκηση δεν είναι επάγγελμα αλλά τόπος προσφοράς.

Με εκτίμηση

Μπόκαρης Κωνσταντίνος

 

“Ώρα Ευθύνης” – Παναγιώτης Γκυρίνης 2019

 

Απάντηση