ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μιχάλης Χαλκίδης από Κλειδί και Τρίκαλα: Καταψηφίσετε αυτούς που ακούγεται ότι χρηματίστηκαν για να είναι υποψήφιοι.(βίντεο-φωτο)

Τις θέσεις και προτάσεις για τον Δήμο Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα για το Κλειδί και Τρίκαλα παρουσίασε ο Μιχάλης Χαλκίδης σήμερα Τετάρτη 15/5.

Το απόγευμα λοιπόν της Τετάρτης παρουσία πολλών κατοίκων του Κλειδίου και Τρικάλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης παρουσίασε τις θέσεις και προτάσεις για τον Δήμο Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα για αυτά τα δυο χωριά.

Σε αυτήν την παρουσία δεν παρέλειψε να κάνει  κριτική στην νυν διοίκηση και προσωπικά στον Παναγιώτη Γκυρίνη για την απουσία έργου στην πενταετία που ήταν διοίκηση.Κριτική όμως έκανε και στους άλλους δυο συνυποψηφίους Κώστα Ναλμπάντη για τα 17 χρόνια που ήταν μέλος προηγούμενων διοικήσεων,καθώς επίσης και για το ότι ενώ στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος δεν το παραδέχεται.Για τον Αργύρη Πανταζόπουλο είπε ότι η υποψηφιότητά του είναι επιλογή 2-3 ατόμων που για προσωπικούς λόγους δεν θελαν τον Χαλκίδη.

Αίσθηση όμως προκάλεσε η αναφορά του σε σχόλια που όπως είπε ακούγονται, περί χρηματισμού υποψηφίων,που αν αληθεύουν,ζήτησε από τους πολίτες, αυτούς να τους καταψηφίσουν.

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Βίντεο σε λίγο

Απάντηση