ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νεανικός «αέρας!…» Όλοι οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου του συνδυασμού «Δράση Με Γνώση»!

Με πρόσωπα «φρέσκα»και έτοιμα να προσφέρουν στην κοινότητα Μακροχωρίου που απαιτεί πολύ δουλειά, πνεύμα ανανέωσης και επιτυχία με ουσιαστικό για τον τόπο αποτέλεσμα το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δράση Με Γνώση» – Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος.

Η Νέα Γενιά ακόμη πιο κοντά, πολύ πιο δυνατά με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο!

Στις 26 Μαΐου,όλοι θα κληθούμε να απαντήσουμε στα εξής ερωτήματα: Ποιους θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν στο Συμβούλιο Κοινότητας, να διαχειρίζονται τα κοινά του τόπου μας και ποιον επιλέγουμε για Πρόεδρο της Κοινότητας;

Ο συνδυασμός μας «Για την Κοινότητα Μακροχωρίου», δηλώνει βροντερό παρών στην διεκδίκηση του Συμβουλίου Κοινότητας Μακροχωρίου έχοντας στόχο ο τόπος μας να έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί.Ενωτικά, δυναμικά, αξιοποιώντας όλες τις προοπτικές και τα πλεονεκτήματά του..

Κοιτάζοντας το παρελθόν βλέπουμε ξεκάθαρα και βελτιώνουμε το μέλλον του Μακροχωρίου. Πιστεύουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε στο χωριό μας το μέλλον που του ανήκει. Ο πολιτισμός και η ιστορία, μας δείχνουν τον δρόμο. Αυτόν θα βαδίσουμε όλοι μαζί με μόνο σκοπό το καλό του χωριού μας.

Με σύμμαχο την εμπειρία και τις γνώσεις,θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Μακροχωρίου φροντίζοντας κυρίως τα παιδιά μας που θέλουμε σίγουρα να συνεχίσουν να ζουν καλά και ποιοτικά!.

Ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε -και θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε- για το Μακροχώρι μας.Μαζί Συνεχίζουμε, με σιγουριά και ευθύνη.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εκλογές της 26ης Μαϊου και να μας στηρίξετε.
Ζητούμε προσωπικά τον σταυρό προτίμησής σας για να αντλήσουμε την δύναμη που βρίσκεται στην ψήφο σας.
Ζητάμε να Συνεχίσουμε Μαζί!

Δείτε τους υποψήφιους με αλφαβητική σειρά:

Απάντηση