ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φιλιώ Καρανικολοπούλου. Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Ναλμπάντη: ”Συνεργασία ναι Συναλλαγή όχι”

”Συνεργασία ναι Συναλλαγή όχι” ήταν η απάντηση της υποψήφιας Δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό ”Αξίζουμε Καλύτερα”Φιλιώς  Καρανικολοπούλου στο ερώτημα που τέθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 13/5 στο ράδιο AVENA 97,7 και avena.gr και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”.

Ακόμη η κ. Καρανικολοπούλου αναφέρθηκε στις θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού ”Αξίζουμε Καλύτερα” τις οποίες προτάσεις θεωρεί ότι με δήμαρχο τον Κώστα Ναλμπάντη μπορούν να υλοποιηθούν. Καθώς επίσης ότι Τον θεωρεί ως τον ικανότερο για τη θέση αυτή.

Ακόμη δεν δίστασε να πει ότι πολιτικά ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πλην όμως σήμερα ανήκει σε έναν ανεξάρτητο πολυκομματικό συνδυασμό, που τα προβλήματα είναι πάνω από τις κομματικές πεποιθήσεις και ότι τις κομματικές τους ταυτότητες η ίδια και οι συνυποψήφιοί της έχουν αφήσει στα σπίτια τους.

Τέλος στο ερώτημα Ποια η άποψή της για τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ και τις συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν αναγκαστικά και υποχρεωτικά βάσει του νόμου, η απάντηση της ήταν ξεκάθαρη ”Συνεργασία ναι Συναλλαγή όχι”

Απάντηση