ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 10/5 στο κέντρο της Καβάσιλας.(βίντεο-φωτο)

 

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 10/5 στο κέντρο της Καβάσιλας. Συγκεκριμένα στον Εθνικό δρόμο Θεσσαλονίκης Βέροιας αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Βέροια, αμέσως μετά την πρώτη ανοιχτή στροφή του χωριού, ξέφυγε της πορείας του, έπεσε επάνω και διέλυσε φράχτη με τσιμέντο και κάγκελα.

Η τρελή πορεία όμως του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε εδώ,αφού από την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το πίσω τζάμι του οχήματος και αφού αναποδογύρισε σύρθηκε επάνω στην άσφαλτο και σταμάτησε αναποδογυρισμένο στην μέση του δρόμου. Ευτυχώς όμως για όλους:

1) Ο νεαρός οδηγός Κ.Ο από το Π. Σκυλιτσι, ποδοσφαιριστής του Πλατέος τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Βέροιας και οι πληροφορίες λένε ότι δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

2) Στην αυλή του σπιτιού εκείνη την στιγμή έπαιζε μικρό κοριτσάκι που για 1-2 μέτρα γλίτωσε τα χειρότερα. Όπως γλίτωσε τα χειρότερα η γιαγιά του που εκείνη την στιγμή επέβλεπε την μικρή, αλλά και ο οποιοσδήποτε θα βρισκόταν εκεί από τα σίδερα που κόπηκαν λόγω της σύγκρουσης από τον φράχτη και την κολόνα της ΔΕΗ.Τα αιτία του ατυχήματος διερευνώνται από το ΑΤ Αλεξάνδρειας.

Απάντηση