ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκδήλωση για την Νεολαία από τον Συνδυασμό ΄΄Αξίζουμε καλύτερα΄΄του Κώστα Ναλμπάντη.(βίντεο-φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη νεολαία, με θέμα «ΨΗΦΙΖΩ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ» που διοργάνωσε ο συνδυασμός ”’Αξίζουμε καλύτερα” του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3/5 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού με ομιλητές τους Τάσο Κατσιάνη  Αντιδήμαρχο Τρικάλων Θεσσαλίας και την Ρόζα Εδιαρόγλου επικοινωνιολόγο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Κώστας Ναλμπάντης ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους,καθώς επίσης και τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους κεντρικούς ομιλιτές με πρώτο τον Τάσο Κατσιάνη, ο οποίος Αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Τρικκαίων την περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν στη διοίκηση του δήμου, καθώς επίσης και στις προοπτικές του δήμου Αλεξάνδρειας.

Αμέσως μετά η επικοινωνιολόγος Ρόζα Εδιαρόγλου αναφέρθηκε στα θέματα προσεγγίσεις της νεολαίας με την πολιτική και τις μεγαλύτερες ηλικιακά γενιές.Τέλος ακολούθησε διάλογος με ερωτήματα και απαντήσεις από τους παρευρισκόμενους και τους ομιλητές.

Φωτορεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος.

Απάντηση