ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μιχάλης Χαλκίδης: Κανένας δήμαρχος δεν αντικαθιστά και δεν υποκαθιστά την αστυνομία.Ακόμη και αν εκλεγώ από την πρώτη Κυριακή θα συνεργαστώ.(βίντεο)

O υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης ήταν καλεσμένος στο ράδιο avena 97,7 & avena.gr και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Στέλιο Κουρνιάκο και στον Τάσο Καμπάνη το πρωί της Μ. Τετάρτης 24/4.

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει από την Περιοδεία που πραγματοποίησε στα χωριά του δήμου και τις συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους, οι οποίοι του μετέφεραν την δυσαρέσκειά τους προς τη διοίκηση του δήμου, αλλά και την βεβαιότητά τους ότι εάν κάποιος από τους υποψηφίους μπορεί να κάνει κάποια έργα για τον Δήμο αυτός είναι ο Μιχάλης Χαλκίδης.

Σχετικά με το μείζον πρόβλημα που αφορά τους σκουπιδότοπους, χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη δημοτική αρχή πλήρως ανίκανη.

Στο ερώτημα δε πως ο ίδιος εάν εκλεγεί θα επιλύσει το πρόβλημα είπε.

θα εξαντλήσουμε όλες τις προϋποθέσεις του νομού για τις προσλήψεις και στο ενδεχόμενο ότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί θα προχωρήσουμε στην παραχώρηση μέρος αυτής σε ιδιώτη.

Ακόμη.

Κατήγγειλε το γεγονός της φωτιάς στην Μελίκη και τον τρόπο αντιμετώπισης του από την διοίκηση του δήμου.

Συζητώντας το θέμα της ασφάλειας των πολιτών και του τρόπο αντιμετώπισης που ο ίδιος εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει θίξει και με αφορμή την πρόσφατη κλοπή σε πράκτορα των ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας.Παρενέβη τηλεφωνικά ο πρώην πρόεδρος των αστυνομικών Ημαθίας Ξενίδης Ηρακλής, ο οποίος έθιξε το ζήτημα της υπολειτουργίας του Α.Τ Πλατέος. Προτείνοντας Όπως έκανε και παλαιότερα αυτό να κλείσει και η δύναμή του να έρθει στο Α Τ Αλεξάνδρειας.

Ο Μιχάλης Χαλκίδης συμφώνησε αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει.Γι’ αυτόν το λόγο, η λύση που προτείνει,είναι η ενίσχυση και η επάνδρωσή του ή το οριστικό κλείσιμό.

Τόνισε δε πως κανένας δήμαρχος δεν αντικαθιστά και δεν υποκαθιστά την αστυνομία.Μπορεί όμως να ασκήσει τις ανάλογες πιέσεις.

Για τις εκλογικές συνεργασίες που υποχρεωτικά θα προκύψουν λόγω της νομοθεσίας είπε.

Ότι αν ακόμη εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, έχει τη διάθεση να συνεργαστεί με ανθρώπους από άλλους συνδυασμούς, οι οποίοι θα έχουν την όρεξη και το πνεύμα συνεργασίας, προκειμένου να πάει ο τόπος μπροστά.

Τέλος επανέλαβε ακόμη μία φορά ότι είναι στη διάθεση για μία συζήτηση με τους συνυποψηφίους του σε οποιοδήποτε μέσο και με όποιους δημοσιογράφος επιθυμούν.

 

 

Απάντηση