ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δείτε και ακούστε τις προτάσεις των μαθητών του 7ο Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας που΄΄βάζουν γυαλιά”και ιδιαίτερα σε αυτούς που ζητούν την ψήφο μας.(βίντεο-φωτο)

Δείτε και ακούστε τις προτάσεις των μαθητών του 7ο Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας που΄΄βάζουν γυαλιά”και ιδιαίτερα σε αυτούς που ζητούν την ψήφο μας.

Την ευχάριστη επίσκεψη των μαθητών της τετάρτης δημοτικού του 7ο σχολείου  Αλεξάνδρειας και των δασκάλων τους κ.Άννα Γκιζάρη και Σάββα Αγαθαγγέλου, δέχτηκαν το πρωί της Πέμπτης 18/4 οι υπεύθυνοι της ενημερωτικής εκπομπής //ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ//του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr Τάσος Καμπάνης και Στέλιος Κουρνιάκος.

Οι δημοσιογράφοι εξήγησαν στους μαθητές τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται μία εκπομπή και πως η παραγωγή, φεύγει από το στούντιο και φτάνει στα ραδιόφωνα η’ μέσω διαδικτύου στους υπολογιστές η’ στα κινητά τηλέφωνα για να την παρακολουθήσουν οι ακροατές.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους μικρούς ηλικιακά πλην όμως πολύ ώριμους μαθητές, που εξέπληξαν δημοσιογράφους και ακροατές με την ωριμότητα των σκέψεων και προτάσεων που κάνουν προς τους μεγαλύτερους τους και ιδιαίτερα σε όλους αυτούς που διεκδικούν αυτή την περίοδο την ψήφο μας.

Μάλιστα ο Στέλιος Κουρνιάκος εντυπωσιάστηκε τόσο που κατ επανάληψη ρώτησε τους δασκάλους αν τα ερωτήματα αυτά τα είχαν σχεδιάσει πριν έρθουν στην εκπομπή μαζί τους.Οι δάσκαλοι απάντησαν ότι όλα αυτά τα ερωτήματα ήταν εξ ολοκλήρου των παιδιών.

Τα ερωτήματα και τις προτάσεις των παιδιών Θα θέλαμε να τις παρακολουθήσετε από το βίντεο που ακολουθεί.Γιατί θεωρούμε ότι έχει πολύ μεγαλύτερη αξία να δείτε και να ακούσετε, πώς το κάθε παιδί χωρίς πονηριά και υστεροβουλία με το ονοματεπώνυμό  του καταθέτει την πρότασή του, από το να τις διαβάσετε μέσω της ανάρτησης στο κείμενο που διαβάζετε.

Ακόμη Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον διευθυντή και τους δασκάλους, για την πρωτοβουλία τους αυτή και για την πολύ καλή δουλειά που φαίνεται ότι πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σχολείο.

Απάντηση