ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Δημήτρη Πανταζόπουλος υποψήφιος με τον Κώστα Ναλμπάντη στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 (βίντεο)

Τον Δημήτρη Πανταζόπουλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη δημοτική ενότητα Αλεξάνδρειας με το συνδυασμό ΄΄Αξίζουμε Καλύτερα” του Κώστα Ναλμπάντη, φιλοξένησε η εκπομπή ΄΄ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ΄΄του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και  avena.gr το  πρωί της Πέμπτης 11/4.

Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος είναι Θεολόγος και κάτοχος MBA ερευνητής επί δεκαετίες της ιστορίας και της λαογραφίας του ρουμλουκιού και όχι μόνο.Εξέδωσε τέσσερα αυτοτελή βιβλία, συμμετείχε με δικές του παρεμβάσεις σε άλλες εκδόσεις, ενώ  δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνάς του και σε εκατοντάδες σχετικά άρθρα, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νόμου, των Αθηνών και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ακόμη υπήρξε Στενός συνεργάτης επί 20 και πλέον χρόνια του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και για πρώτη φορά κατέρχεται ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στην συνέντευξη αυτή κατέθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις του για θέματα που αφορούν το δήμο και ειδικότερα για θέματα πολιτισμού, τα οποία άπτονται και στο χώρο που δραστηριοποιείται όλα αυτά τα χρόνια.

Απάντηση