ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Στους παράνομους σκουπιδότοπους Κεφαλοχωρίου,Λουτρού πετά σκουπίδια παράνομα ο δήμος Αλεξάνδρειας.(βίντεο-φωτο)

Μία απίθανη και απίστευτη καταγγελία δεχθήκαμε εχθές Πέμπτη 4/4 κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής ΄΄ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ΄΄του ράδιο AVENA 97,7, από κατοίκους του Κεφαλοχωρίου και Λουτρού.”Ότι στα χωριά τους συνεχίζουν να υπάρχουν σκουπιδότοποι και το τραγικό ότι εκεί πηγαίνουν και πετούν σκουπίδια παράνομα, αυτοκίνητα του δήμου Αλεξάνδρειας με την έγκριση της διοίκησης.

Μάλιστα η καταγγελία συνοδευόταν και με φωτογραφίες που το αποδείκνυαν,όπως και μια που έλεγε ότι απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών και οι παραβάτες τιμωρούνται.

Το απόγευμα επισκεφθήκαμε τους δύο χώρους αυτούς και πραγματικά το θέαμα που αντικρίσαμε μέσα σε αυτό το ωραίο φυσικό τοπίο δίπλα από τον Αλιάκμονα,ήταν τραγικό και αποκαρδιωτικό.

Και γινότανε ακόμη τραγικότερο όταν στο σκουπιδότοπο Κεφαλοχωρίου συναντήσαμε τυχαία έναν ψαρά ο οποίος μας ”ξενάγησε” στον χώρο και μας έδειξε,όπως είδαμε και στη συνέχεια του ρεπορτάζ και στον σκουπιδότοπο του λουτρού, υπήρχαν πεταμένα μπουκάλια και σκευάσματα από αγροτικά φάρμακα και λιπάσματα.

Μάλιστα μας είπε ότι πολύ εύκολα μπορούν να βρεθούν οι παραβάτες (αν το θέλουν οι αρχές) διότι στα σκουπίδια που πετούν πολλές φορές υπάρχουν μέσα και έγραφα με το ονοματεπώνυμο τους.

Φυσικά βέβαια θα διερωτηθεί κανείς πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο,όταν στην προκειμένη περίπτωση επαληθεύεται στο ακέραιο η λαϊκή παροιμία που λέει ότι.

Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει

 

Απάντηση