ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παρασκευάς Μυταράς.Ένας νέος άνθρωπος υποψήφιος στην Τοπική κοινότητα  Αλεξάνδρειας.

Γεννήθηκα στη Μελβούρνη Αυστραλίας  το 1974. Κατάγομαι από το Καμποχώρι Ημαθίας και κατοικώ μόνιμα Αλεξάνδρεια. Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο το 1993.Είμαι Πτυχιούχος Αγγλικών και Δημόσιος Υπάλληλος, έγγαμος με την Κυριαζοπούλου Αικατερίνη του Κων/νου και πατέρας τριών παιδιών.

Δέχτηκα με χαρά το κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» του Υποψηφίου Δήμαρχου Κώστα Ναλμπάντη,να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία από την θέση του υποψηφίου τοπικού συμβούλου στην Τοπική κοινότητα  Αλεξάνδρειας.

Σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις,ώστε η Τοπική κοινότητα  Αλεξάνδρειας  να γίνει μια σύγχρονη πόλη, χωρίς αποκλεισμούς και να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια τη θέση που της αρμόζει.

Στην πορεία μου έως σήμερα, δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και είναι κανόνας της ζωής μου. Δεν ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν, καθώς έμαθα να ζω με αξίες και να παλεύω για ότι επιθυμώ να κατακτήσω.

Θεωρώ τιμή μου που με επέλεξε να στηρίξω τον ΚΩΣΤΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ  επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τη Αλεξάνδρεια σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας. Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας,δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να το εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας.

Με Εκτίμηση

ΜΥΤΑΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Απάντηση