ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με επισημότητα,λαμπρότητα,συγκινησιακή φόρτιση,προεκλογική ομιλία,με παρουσίες, και απουσίες τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Αλεξάνδρειας (βίντεο-φωτο)

Με επισημότητα, λαμπρότητα, συγκινησιακή φόρτιση, προεκλογική ομιλία, με παρουσίες και απουσίες πρώην Δημάρχων(απόντες Γ.Δημούλης,Φ.Δημητριάδης) που συμμετείχαν στο πέρασμα των χρόνων, για την ολοκλήρωση του έργου.Με τις απουσίες και των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων,καθώς επίσης και την απουσία όλων των νυν δημοτικών συμβούλων που δεν ανήκουν στον συνδυασμό του Π.Γκυρίνη.

Ήταν τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης των εγκαινίων του πολιτιστικού πνευματικού κέντρου Αλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 31/3.

Την λειτουργία των εγκαινίων πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Βέροιας κ.Παντελεήμων.Αμέσως μετά ο δήμαρχος έκοψε την καθιερωμένη για τέτοιες στιγμές κορδέλα  και στη συνέχεια μαζί του πέρασε και ο κόσμος ο οποίος γέμισε ασφυκτικά τον χορό του θεάτρου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή αναμνηστικών πλακετών σε όσους συνέβαλαν ώστε το έργο αυτό να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί.

Η αρχή έγινε με την σύζυγο του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπρουσκέλη η οποία παρέλαβε την πλακέτα συνοδευόμενη από τα δύο της εγγόνια, φανερά συγκινημένη και με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.Αμέσως μετά οι πρώην δήμαρχοι Φώτης Πουρλιοτόπουλος και Μπάμπης Γκιόνογλου και για την περιφέρεια την τιμητική πλακέτα πήρε ο εκπρόσωπος της περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Και οι τρεις όπως και ο περιφερειάρχης Απόστολος τζιτζικώστας ο οποίος ήρθε λίγο αργότερα μίλησαν για το έργο αυτό και πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν που ολοκληρώθηκε.

Οι πρώην δήμαρχοι Γ.Δημούλης και Φ.Δημητριάδης αρνήθηκαν να παραστούν, επικαλούμενοι την μη παραλαβή του έργου από τις αρμόδιες υπηρεσίες και ως εκ τούτο όπως δήλωσαν το κτίριο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις νομιμότητος και για το λόγο αυτόν δεν παρέστησαν

Τέλος το λόγο πήρε ο δήμαρχος ο οποίος προσπάθησε να ισορροπήσει ανάμεσα στον προεκλογικό λόγο και στον λόγο που πρέπει να έχει ένας ηγέτης για ένα έργο που ταλαιπώρησε τους δημότες 30 χρόνια για την ολοκλήρωσή του.

Η βραδιά έκλεισε με την συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και Έλλης Πασπαλά

Φωτορεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης.

Απάντηση