ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Κώστας Ναλμπάντης σε ενημερωτική συνάντηση εκλογικού περιεχομένου

Σε συνεργασία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΕΤΑΑ) έγινε την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace ενημερωτική συνάντηση εκλογικού περιεχομένου για τις διατάξεις του Ν.4555/18 (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1) στα πλαίσια της έγκυρης και επίκαιρης ενημέρωσης.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εκλογικές διατάξεις όπως αυτές διαμορφώθηκαν και όπως θα ισχύσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου  (πρώτη Κυριακή) και 2 Ιουνίου( δεύτερη Κυριακή) του 2019.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και κλιμάκιο του συνδυασμού ¨ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ¨ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ναλμπάντη υποβάλλοντας διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά  με την συγκρότηση ψηφοδελτίων, κωλυμάτων συμμετοχής, σταυροδοσιών    κλπ.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Κώστα Ναλμπάντη με τον κ. Αντώνη Μανδρίτη τέως Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και νυν στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας , ανταλλάσοντας απόψεις σχετικά με πιο στενή συνεργασία με Κυπριακούς Δήμους σε κάθε επίπεδο κυρίως όμως πολιτιστικών ανταλλαγών και όχι μόνον.

Ο  κ. Μανδρίτης  υποσχέθηκε ότι πριν αναχωρήσει από την χώρα μας θα μας επισκεφτεί στην Αλεξάνδρεια.

dav
sdr

Απάντηση