ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ετοιμάζουν προεκλογική φιέστα για τα εγκαίνια του πολιτιστικού Αλεξάνδρειας.Χωρίς να έχουν παραλάβει το έργο.Αδιαφορώντας για την ασφάλεια των πολιτών.

Και ενώ η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας ετοιμάζεται για μία μεγάλη προεκλογική φιέστα με αφορμή τα εγκαίνια του πολιτιστικού πνευματικού κέντρου της πόλης.Το όλο κλίμα και την προετοιμασία για την φιέστα, ήρθε να ”χαλάσει το ερώτημα” που έθεσε κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 20/3 ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Φώτης Δημητριάδης.

Ο κ.Δημητριάδης ζήτησε από τον Δήμαρχο  να ενημερώσει το σώμα και τους πολίτες. Εάν το έργο αυτό έχει παραληφθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και ποιος φορέας του δήμου θα πληρώσει για τη συναυλία των δύο καλλιτέχνιδων.

Μάλιστα διερωτήθηκε,ότι εάν δεν παρελήφθη και την ημέρα εκείνη συμβεί κάποιο ατύχημα τότε ποίος θα φέρει την ευθύνη?

Στην απάντησή του ο δήμαρχος προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα χωρίς να δώσει ουσιαστική απάντηση, για το ποιος θα φέρει την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.Όπως επίσης απέφυγε να απαντήσει και για το κόστος της συναυλίας, αλλά και το ποιος φορέας θα το πληρώσει.

Μετά όμως την επιμονή του κ.Δημητριάδη όπως και άλλων δημοτικών συμβούλων. Αναγκάστηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στεφανος Δελιόπουλος να πάρει τον λόγο και να πει ότι το κόστος φτάνει τις 8.000 ευρώ και η ΚΕΔΑ θα είναι αυτή που θα το αναλάβει.

Έτσι λοιπόν ένα έργο μετά από σχεδόν 30 χρόνια αναμονής του κόσμου για την ολοκλήρωση του.Τελικά δεν παραλαμβάνεται αλλά για τις ανάγκες της προεκλογικής φιέστας του δημάρχου και του συνδυασμού του θα πληρώσουν οι πολίτες κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να αδιαφορούν ακόμη και για την ασφάλεια των πολιτών.

Γιατί πολύ απλά όπως γνωρίζουμε όταν ένα κτίριο δεν παραλαμβάνεται Ποιος μπορεί να εγγυηθεί πχ ”ότι τα συστήματα πυρόσβεσης και πυρασφάλειας λειτουργούν?Και τι θα συμβεί εάν εκείνη την ημέρα ξεσπάσει μία πυρκαγιά?

Βέβαια για τον δήμαρχο αυτά είναι ψιλά γράμματα.Γιατί όπως είπε και στο Δημοτικό Συμβούλιο αν κάποιος θέλει να πέσει από ένα μπαλκόνι Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε και σε τι θα φταίμε αν τελικά αυτός πέσει?

Με την λογική την δική του ΚΑΜΙΑ…

Απάντηση