ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με τον Αργύρη Πανταζόπουλο δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Βενιόπουλος

Με ανάρτησή του στο Facebook κάνει γνωστό στους συνδημότες του ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό το Αργύρη Πανταζόπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό του Φώτη Δημητριάδη,Κώστας Βενιόπουλος.

Αγαπητές φίλες αγαπητοί φίλοι .οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ξεχωριστή βαρύτητα για το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας για το αύριο του Δήμου μας.

Ειναι εκλογές στις οποίες οφείλουμε να ενώσουμε τις δύναμης μας απέναντι στο διαλυτικό εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής και να αναδείξουμε μια νέα και ισχυρή δημοτική αρχή. Απέναντι σε αυτή την πρόκληση η συνείδηση μου και η πολύχρονη εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση επιβάλει να είμαι παρών και να συνεχίσω με πίστη και αγάπη το έργο δημιουργίας και προσφοράς .

Τον τελευταίο καιρό έκανα σημαντικές προσπάθειες για να συμμετάσχουμε οι δημοκρατικές δυνάμεις με ένα ενωτικό συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές αλλά δυστυχώς δεν καρποφόρησαν .Κατόπιν αυτού και με γνώμονα πάντοτε την αμετάκλητη επιθυμία μου για προσφορά στον τόπο μου και τους συνδημότες μου συμπαρατάσσομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ .

Σας καλώ να συμπορευτούμε και σε αυτή τη μάχη με οδηγό τη γνώση την εμπειρία την ανιδιοτέλεια την αγάπη στους συνδημότες μας και την πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας.Συνεχίζουμε μαζί για τη νίκη .

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος -πρ Δήμαρχος Μελικης

Απάντηση