ΑΡΘΡΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χάρης Καφτεράνης:Όλγα Μοσχοπούλου…Θύμα ή Θύτης;

Όλγα Μοσχοπούλου…
Θύμα ή Θύτης;

Μεταξύ των νέων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ένα στέλεχος από την περιοχή της Αλεξάνδρειας, κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των πλευρών. Τα πολιτικά στελέχη όλων των χώρων, οι συνήθως δύστροποι δημοσιογράφοι, οι πολίτες, είχαν μια καλή κουβέντα να πουν για την συμπαθητική ξανθιά κυρία που άκουγε στο όνομα Όλγα Μοσχοπούλου.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε στα δημοτικά με το ψηφοδέλτιο του Φώτη Δημητριάδη ,άσκησε δριμεία κριτική στις πρακτικές του απερχόμενου Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη…
Μάλιστα σε κάποια συνεδρίαση έθεσε θέμα “πλαστογράφησης” της παρουσίας της σε επιτροπή, ισχυριζόμενη ότι υπάρχουν ψευδή στοιχεία σε έγγραφα της δημοτικής αρχής, τα οποία εγράφησαν ενσυνείδητα!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φήμες περί προσχώρησης στο ψηφοδέλτιο του Γκυρίνη και όπως είναι λογικό τα υπονοούμενα οργιάζουν, τα περί πολιτικής το λιγότερο συναλλαγής  ακόμη περισσότερο και η πολιτική απαξία επίσης . Η ίδια, ενδεχόμενα και άδικα, είναι πλέον στις συζητήσεις όλης της κοινωνίας, ως μια πολιτικός από “τα ίδια” και με προεκτάσεις περί συναλλαγής που αμαυρώνουν την πολιτική της προσωπικότητα και όχι μόνο.

Επιβάλλεται άμεσα να ξεκαθαρίσει αν εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο του μέχρι χθες κατά την δική της δημόσια διατυπωθείσα άποψη, ανίκανου και αδύναμου πολιτικά Γκυρίνη και βέβαια στην περίπτωση που είναι γεγονός η επιλογή αυτή, θα χρειαστεί ισχυρή επιχειρηματολογία για να πείσει την κοινωνία για το άδολο της υπόθεσης…Αλλιώς, τελειώνει το πολιτικό αυτό κεφάλαιο…Εκτός του ότι θα κυκλοφορεί στην πόλη με τις φήμες να σέρνονται για χρόνια…

Ένας καλός φίλος του δημοσιογραφικού χώρου που τη συμπαθούσε ιδιαίτερα σε συζήτηση ομήγυρης δήλωνε …”Δεν με ενοχλεί που πάει στον Γκυρίνη, ούτως ή άλλως χαμένος θα είναι, με τρελαίνει  που την εμπιστεύτηκα σαν πολιτική προσωπικότητα και με πρόδωσε…”

Όλγα περιμένουμε….

Απάντηση