ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Μιχάλης Χαλκίδης.Απαντά σε δημοσίευμα.Ερωτά και προτρέπει τους συνυποψηφίους του,Κ.Ναλμπάντη και Α.Πανταζόπουλο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μιχάλης Χαλκίδης,με αφορμή δημοσίευμα του xronikagr.blogspot.com του Χάρη Μόχλα(Δείτε το δημοσίευμα παρακάτω) .Το οποίο ισχυρίζεται ότι υπήρξε πρόταση από εκπρόσωπο του Κώστα Ναλμπάντη, σε εκπρόσωπο του Αργύρη Πανταζόπουλου,για να ζητήσουν από κοινού την απόσυρση της υποψηφιότητας του και να αναλάβει μάνατζερ του Δήμου μετά τις εκλογές.

Απαντά και ερωτά και τους δύο συνυποψηφίους του.

Αν υιοθετούν η’ όχι το δημοσίευμα?

Και προτρέπει 

Να κρατήσουν την πολιτική αντιπαράθεση στα επίπεδα του γόνιμου δημοκρατικού διαλόγου, επ ωφελεία του Δήμου και των Δημοτών.

Δείτε την ανακοίνωσή του.

Αλεξάνδρεια 6/3/2019

Από το πρωί γράφεται  σε ιστοσελίδα   του τόπου μας και “σέρνεται” στα πολιτικά στέκια και όχι μόνο, ότι υπήρξε “διάλογος εκπροσώπων” των παρατάξεων Ναλμπάντη-Πανταζόπουλου, με θέμα την εισήγηση προς το πρόσωπό μου, απόσυρσης από την εκλογική κούρσα, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος.

Αντιλαμβάνεστε ότι το γεγονός έχει και δικαστικές προεκτάσεις πέραν των πολιτικών.Περιμένω άμεσα οι επικεφαλής των παρατάξεων να διαψεύσουν κατηγορηματικά τη συμμετοχή σε τέτοια σκεπτικά. Ακολούθως να ζητήσουν ενημέρωση από τον συντάκτη του δημοσιεύματος για τις “πηγές” που τον ενημέρωσαν και φυσικά να αποπέμψουν τους χυδαίους συνοδοιπόρους τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης οφείλουμε όλοι και σε ότι μας αφορά το τηρούμε ως κόρην οφθαλμού, να κρατήσουμε την πολιτική αντιπαράθεση στα επίπεδα του γόνιμου δημοκρατικού διαλόγου, επ ωφελεία του Δήμου μας.

Εν αναμονή…

Μιχάλης Χαλκίδης 

Υποψήφιος Δήμαρχος 

Δήμου Αλεξάνδρειας

Δείτε το δημοσίευμα.

αποκλειστικό: Ναλμπάντης και Πανταζόπουλος απευθύνουν κοινό αίτημα σε Χαλκίδη!!!

Σας έχω ένα αποκλειστικό θέμα που είμαι σίγουρος ότι θα συζητηθεί. Σύμφωνα με απολύτως έγκυρη πηγή που προέρχεται από το “στρατόπεδο” του Ναλμπάντη υπήρξε επαφή μεταξύ στενών συνεργατών του Ναλμπάντη και του Πανταζόπουλου όπου κατά τη διάρκεια της συζήτησης έπεσε στο τραπέζι η εξής πρόταση που όταν την άκουσα έμεινα άφωνος.
Ο στενός συνεργάτης του Ναλμπάντη είπε επί λέξη τα εξής: “Προτείνουμε να κάνουμε ως…. παρατάξεις κοινό αίτημα προς τον Μιχάλη Χαλκίδη και να του λέμε να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Μιχάλης δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να γίνει δήμαρχος στην Αλεξάνδρεια του 2019 αλλά είναι απολύτως κατάλληλος να γίνει μάνατζερ του δήμου μας. Είναι ικανός και το δείχνει το γεγονός ότι στέκεται επάξια στο ρόλο του στον ιδιωτικό τομέα όπου απασχολείται, έχει γνωριμίες που παίζουν ρόλο και ενίοτε σημαντικό.
Προτείνουμε ως παράταξη Ναλμπάντη στην παράταξή σας να κάνουμε κοινό αίτημα που θα υπογράφεται από τους αρχηγούς μας και να ζητάμε από τον Χαλκίδη να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα δεσμευόμενοι αμφότεροι ότι όποιος γίνει δήμαρχος θα τον προσλάβει για μάνατζερ του δήμου μας αμισθί και στο συμβόλαιό του θα αναγράφεται ρητά ότι θα εισπράττει προμήθεια ύψους 2% για κάθε χρηματοδότηση που θα φέρνει στον δήμο μας εκτός βέβαια των θεσμοθετημένων πόρων.
Πως βλέπεις το σκεπτικό;” ρώτησε ο εκπρόσωπος του Ναλμπάντη τον εκπρόσωπο του Πανταζόπουλου που είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και του πήρε κάνα δίλεπτο για να συνέρθει.
– Γίνονται αυτά τα πράγματα; είπε αρχικά και στη συνέχεια αφού το καλοσκέφτηκε άρχισε να ζητάει διευκρινίσεις κατά κύριο λόγο διαδικαστικές παρά πολιτικές όπως έμαθα.
Μετά από συνεχή τηλεφωνήματα και συζήτηση η συμφωνία ήταν γεγονός. Αυτή την ώρα που γράφω την αποκλειστική είδηση οι δυο εκπρόσωποι των παρατάξεων κανονίζουν τις λεπτομέρεις της κοινής ανακοίνωσης-πρόσκλησης που μόλις δημοσιευτεί θα προκαλέσει πάταγο αν μη τι άλλο.

Συγνώμη φίλτατοι Ναλμπάντη και Πανταζόπουλε αλλά τέτοια είδηση δεν ήταν δυνατόν να θαφτεί.

Απάντηση